Aprilske refleksije i holistički model rada

Dragi joga prijatelji, prošlog vikenda smo zaokružili još jedan ciklus radionica!
Još jedna divna razmena, još jedan slatki program je uspešno kompletiran!

Iskoristila bih priliku da vam se zahvalim za vašu lojalnost i dragoceno zajedništvo koje udruženim snagama gradimo i negujemo dugi niz godina! Hvala vam što zajedno istrajavamo u nastojanju da u procesu rasta izrazimo sebe slobodno i potpuno i time učinimo ovaj svet malo boljim mestom!

„U prisustvu nekih osoba osećaš da gasneš i nestaješ,
a u prisustvu drugih sijaš i smeješ se. 
Idi za životnom silom. 
Ima vremena za nestajanje. 
Sada ti je potrebno postojanje, koje se raduje životu kao takvom.”


Pouzdano znam da su i vama protekli susreti bili emotivni. Vredno smo učili i radili i neretko svedočili velikim unutrašnjim praskovima – lekovitim uvidima koji obasjavaju unutrašnji svet i nagnaju nas da još malo porastemo. Proces je iznedrio neke nove teme i sjajne ideje za predstojeće susrete – nadam se da ćemo i u narednim biti jednako otvoreni i prijemčivi za sve blagotvorne efekte ove divne prakse! 🙂

Hvala vam na poverenju i prisustvu!

_______

Drugi ciklus radionica je iza ugla….

Uronite u holistički svet joga prakse, terapijskih tehnika energetske medicine i laganih meditativnih procesa!

Holistički pristup je tu sa ciljem da oplemeni vašu paletu dragocenih resursa i iznedri nove načine promišljanja i razumevanja stvarnosti, razvojnih zadataka i životnih zavrzlama. To u Chandri činimo kroz kombinaciju telesnih položaja (asana), tehnika disanja (pranajama), alata energetske medicine, reflektivnih smernica i laganih, a dubokih meditativnih procesa. Istovremeno, kontekst zajednice u okviru koje pomenute tehnike učimo, primenjujemo i usvajamo omogućava nam da se povežemo sa sobom i istražimo virtuozne tonove unutrašnjeg sveta, njegovih suptilnih htenja i autentičnih potreba – dok istovremeno gradimo i negujemo iskustvo pripadanja kolektivu. Krajnje individualan ritam unutar zajedničkog vremena rasta, zrenja i cvetanja pružaju dodatnu snagu i blagotvorne trenutke međusobne povezanosti.

Od dinamičnijih, kreativno sekvenciranih tema do sporijih,
meditativno orijentisanih pozicija i tehnika
– tu smo da zajedno istražimo bogati unutrašnji svet.

Svi programi su osmišljeni tako da omoguće polaznicima da na što jednostavniji i delotvorniji način postepeno integrišu i primene usvojeno znanje u svakodnevnom životu – kao poligon za dugoročnu promenu i sveopšte unapređenje zdravlja i kvaliteta života.

Uzbuđena sam što mogu da podelim sa vama slatku mešavinu dragocenih tehnika za podršku vašem fizičkom, mentalnom i emocionalnom blagostanju!

Za novi priliv zdravlja, svesnosti i zadovoljstva!

S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša


april, 2024.

_______


Svi tekstovi su autorski i svako preuzimanje i objavljivanje bez saglasnosti,
podleže kršenju autorskih prava.

Post Your Thoughts