Program

Dobrodošli na uzbudljiv i osnažujući proces svakodnevnog rasta i postepenog preobražaja!

Većini nas danas više nego ikada i češće nego što želimo da priznamo sebi potrebno usporavanje i pojednostavljivanje našeg kako dnevnog, tako i životnog ritma. Tome se pridružuje potreba za negujućim smernicama i konkretnim alatima koji nas sveobuhvatno podržavaju i unose iskru radosti u sve što činimo i sve što jesmo.

Primarni fokus kursa Nežna evolucija je energiji stabilnosti i rad sa bazičnim centrom životne snage. Na taj način jačamo psiho-fizičku stabilnost dok gradimo integritet naše prakse, ali takođe učimo i vežbamo kako da na dostojanstven i svestan način koračamo kroz svaki dan.

Program je osmišljen da vam pruži jednu vrstu solidne baze koju možete po potrebi da nadograđujete a kojoj je uvek korisno da se iznova vratite bez obzira na stepen prethodnog iskustva.

Prakse hrabrosti, autentične moći, vitalnosti i radosti

Negovanje vrlina i prevazilaženje životnih iskušenja

DOŽIVOTNI PRISTUP PROGRAMU:
20 energetskih celina
12 tematskih časova i meditativnih procesa
8 predavanja – bonus video lekcija

Od ispravnog telesnog pozicioniranja do stvaranja povoljne energetske klime za procese saznanja, revitalizacije i buđenja – nežne evolucije.


Program obuhvata tematska predavanja i časove različitog trajanja, nivoa i sadžaja.

Od bazičnih tehnika disanja, energizacije i svesnog uzemljenja, preko kreativnih sekvenci i preciznog telesnog pozicioniranja kroz praksu asana, do negujućih meditativnih rituala, reflektivnih zadataka i kontemplativnih smernica.

Čast mi je da podelim sa vama znanja i tehnike koje otvaraju ona nevidljiva vrata beskrajnog potencijala i stvaraju povoljnu klimu za rast i transformaciju.

Radujem se zajedničkom putovanju!

Šta ćete dobiti?

  • Polaznici će postepeno biti vođeni kroz svaki korak na putu joge.
  • Namera programa je da pruži edukativne sadržaje, praktične smernice, odgovarajući kontekst i podršku u radu. Na taj način gradimo samostalnost i učimo kako da prilagodimo ponuđene tehnike ličnim potrebama i nastojanjima. U tom nežnom osvajanju slobode krije se prava draž i vrednost procesa.

Preduslovi za priključivanje programu:

  • Generalno dobre zdravstveno stanje.
  • U slučaju određenih zdravstvenih smetnji, neophodno je konsultovati se sa stručnim licem pre pristupanja programu.

Kome je kurs namenjen?

  • Za učešće u programu nije neothodno predhodno iskustvo. Sve što vam treba je dobra volja, otvoreno srce i odluča um!

Možete se osloniti na nju tokom gustih životnih perioda kada deluje gotovo nemoguće izdvojiti dovoljno vremena za ovu ili sličnu vrstu prakse u okviru škole i joga zajednice, ili pak kao dopunsku ličnu praksu kojom ćete negovati visok i stabilan energetski nivo u danima između grupnih susreta.

Mnogo toga bih još podelila sa vama, ali neka ostane za drugi put.

Samo znajte da su sva ova znanja potekla direktno iz srca nakon 10 godina
podučavanja širom planete i pažljivog osluškivanja vaših potreba i predloga!
Da sam ulila komadić duše nastojeći da se obratim onom najsuptilnijem u vama. Nadam se da će vam služiti na najčudesnije načine, da će podržavati vaše hrabre odluke, smele korake i mudre poteze.

Poklonite ga sebi i podarite ljudima koji su željni znanja i spremni za jedno čudesno putovanje!