Ženski krug – Anatomija ženske kreativnosti

20.1.2019.

18h

- not specified -

- not specified -Kreativnost je moćna pokretačka sila i stvaralački impuls koji govori jezikom autentičnog bića i navodi nas da živimo na izuzetan način. Naša namera je da istražimo kreativni proces kao duhovno iskustvo, da razumemo prirodu svakodnevnog stvaralačkog procesa i iskusimo radost stvaranjana na način koji doprinosi svesnijim odlukama, kvalitetnijim izborima i razigranijem životu.

 

Ženski krug
Interaktivna radionica ‘Anatomija ženske kreativnosti’

U susret punom mesecu, radujemo se novom interaktivnom susretu i nastavku ciklusa radionica Ženski krug ‘Anatomija ženske… Kreativnosti’, u nedelju, 20.1.2019. u 18h.

Žene su se od davnina okupljale, negovale, usmeravale, podržavale, isceljivale jedna drugu. Na taj način su se usklađivale sa vlastitom mudrošću, prirodnim tokovima i lunarnim ritmovima koji značajno određuju ciklični karakter i energetske procese žena.

Stvaralački impuls ekspanzije mesečeve energije podseća nas na postepenu evoluciju do pune ekspanzije i uči bezuslovnoj ljubavi i saosećanju majke, prjiemčivosti i spremnosti na kreativnu promenu.

Program 

Kreativnost je moćna pokretačka sila i stvaralački impuls koji govori jezikom autentičnog bića i navodi nas da živimo na izuzetan način. Kada smo rasterećeni, slobodni i razigrani, kreativna energija spontano teče, podstiče osećaj vitalnosti i lične moći, suptilno nagovara na najčudesnije poduhvate i rado prati kud god da krenemo.

S toga je pred nama ceremonija svesne komunikacije sa drugim i četvrtim praničnim centrom, osvešćivanje ženskih organa, ciklusa i procesa,  i nežno spajanje kreativnosti “nižeg“ sa ljubavlju “višeg“ srca.

Kroz istraživanje energetske anatomije i lepotu zajedništva, energetsko-meditativnim metodama, tehnikama disanja i telesnim pozicijama nastojimo da prepoznamo i transformišemo blokade koje onemogućavaju slobodan protok kreativne energije i time narušavaju zdravlje ženskih organa, osiromašuju partnerske odnose, sprečavaju stvaralačke poduhvate i protok energije izobilja.

 

Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijavljivanje za radionicu putem mail-a: tasa.yoga@gmail.com.
Prilikom prijava, prednost imaju redovni članovi studia.

Radionica je interaktivnog tipa, otvorena za sve žene, osmišljena tako da bude dostupna i osobama bez predhodno  joga iskustva.
Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakoj polaznici za kasniju samostalnu primenu.

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Uplate se mogu izvršiti u prostorijama Chandra Yoga Studia ili putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave).

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom.

Dobro mi došle!

Iskustvena radionica "Anatomija kreativnog procesa"

read next

Join event