Iskustvena radionica “Anatomija kreativnog procesa”

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

„Svako dete je umetnik.
Problem je ostati umetnik nakon odrastanja.“
Pablo Picasso

 

U susret vašim predlozima, radujemo se još jednom interaktivnom susretu ‘Anatomija kreativnog procesa’ , u petak, 25.1.2019 u 18h.
Ovog puta poziv upućujemo i muškom delu naše lunarne porodice.

Kreativnost je moćna pokretačka sila i stvaralački impuls koji govori jezikom autentičnog bića i navodi nas da živimo na izuzetan način. Kada smo rasterećeni, slobodni i razigrani, kreativna energija spontano teče, podstiče osećaj vitalnosti i lične moći, suptilno nagovara na najčudesnije poduhvate i rado prati kud god da krenemo.

Program 

Usled velikog interesovanja, zadovoljstvo nam je da ponovo organizujemo radionicu pažljivo dizajniranu oko tema kreativnosti, slobode i radosti stvaralačkog procesa.

Naša namera je da istražimo kreativni proces kao duhovno iskustvo, da razumemo prirodu svakodnevnog stvaralačkog procesa i iskusimo radost stvaranjana na način koji doprinosi svesnijim odlukama, kvalitetnijim izborima i razigranijem životu.

Kroz istraživanje energetske anatomije i lepotu zajedništva, energetsko-meditativnim metodama, tehnikama disanja i telesnim pozicijama nastojimo da prepoznamo i transformišemo blokade koje onemogućavaju slobodan protok kreativne energije i time narušavaju zdravlje, osiromašuju partnerske odnose, sprečavaju stvaralačke poduhvate i protok energije izobilja.

Radionica je interaktivnog tipa, osmišljena tako da bude dostupna i osobama bez predhodno  joga iskustva.
Minimalan broj učesnika je 7, maksimalan 12.
Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku za kasniju samostalnu primenu.


Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijavljivanje za radionicu (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Polaznici prošlonedeljne radionice ostvaruju 50% popusta.

Radi efikasnije prijave i blagovremene organizacije događaja, neophodno je izvršiti uplatu putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave), najkasnije do četvrtka,  24.1.2019.

Učešće je obezbeđeno tek nakon registrovane uplate.

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom.

 

Dobro mi došli!

Elementi Aštanga Joge – osmonedeljni holistički program

read next

Join event