Unutrašnji hram ~ svakodnevni triumf svesnosti

26.12.2020. - 05.1.2021.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

S V E S N I J I   D A N  ~  S R E Ć N I J A   G O D I N A ~ S M I S L E N I J I   Ž I V O T


Sinergijska kombinacija tehnika komplementarnih praksi i isceljujućih modaliteta na uzbudljiv i kreativan način!

 

11 dan druženja uključuje meditativne prakse, dinamičnu telesnu praksu, primenu principa i tehnika Energetske Medicine, negujuće rituale, refleksivne zatatke, kontemplativne smernice i moćne tehnike disanja i energizacije.

 

NAČIN RADA

S obzirom na trenutne okolnosti i period godine, susrete organizujemo na online platformi u jutarnjim satima (osim tokom prazničnih dana kada ćemo vreme prilagoditi) u trajanju od oko 40 minuta, 11 dana u kontinuitetu kako bi se ostvarile željene energetske promene. (Potrebno je da se oformi grupica da bismo počeli sa radom).

Časovi su primarno namenjeni polaznicima prethodnih programa (starijim Chandra članovima) i ljudima koji imaju iskustva u ovoj vrsti rada. 

Online program u periodu od 26.12.2020. do 05.1.2021.
Online časovi će zahvaljujući moćnim tehnikama, na uzbudljiv i nežan način unaprediti nivo svesnosti, psiho-fizičko zdravlje i kvalitet života! 

Namera kursa je deljenje konkretnih tehnika, refleksivnih zadataka i smernica, višestruka podrška tokom samog procesa, ali i sveobuhvatno ohrabrenje za kultivaciju samostalne prakse nakon grupnih susreta.

Cilj programa je da nas pokrene da na simboličan način podstaknemo buđenje, kanališemo vitalnu energiju i zajedno proslavimo ovaj magični početak.

Topla dobrodošlica svim ljudima dobre volje i otvorenog srca!

 

PROGRAM KURSA

Šta možemo da očekujemo od procesa?

 • Pažljivo osmišljeni susreti – 11 zajedničkih tematskih susreta posvećenih procesu svesnosti, osvešćivanju autentičnih potreba i lične moći, negovanju mišića saosećanja, strpljenja, unutrašnje mudrosti i dubokog mira.
 • Transformativni koraci – Precizno vođstvo, suptilno usmeravanja i duh zajedništva koji pomažu da u procesu ne samo istrajete, već da predviđene korake trajno usvojite – preobražavajući svoje energetsko polje.
 • Magični dani– Susret zakazujemo u dragoceno vreme – koristimo potentni kraj – početak godine kada i intuitivno predosećamo potrebu za rekapitulacijom i spontano činimo osvrt na prethodno / promišljanje budućeg.
 • Sveto vreme– Zajednički susreti vas ohrabruju da započnete jutarnju praksu koja ubedljivo važi za energetski najbogatije doba – te daje najizdašnije rezultate. Izuzetak bi bili praznični dani kada bi okupljanje zakazali za popodnevne sate.
 • Individualizovani pristup– Praksa nas ohrabruje da dodatno upoznamo i osnažimo sebe kroz iskustvo lekovitog usporavanja, osluškivanje unutrašnjeg vođstva i nezaustavljivo delovanje iz središta bića, u skladu sa ličnom svrhom i smislom.
 • Mreža podrške– Prilika da uronimo u vrlo intimno unutrašnje putovanje a da uživamo iskustvu grupne podrške što i sam proces čini snažnijim i delotvornijim. Ipak, grupa bi bila zatvorena i broj učesnika ograničen kako bih mogla da pratim kolektivni ali i individualne procese, tj. da se svakome adekvatno posvetim, nastojeći da izađem u susret dilemama i eventualnim ličnim poteškoćama u radu.
  Bliskost i uzajamna podrška mogu potpuno promeniti iskustvo i podići ovaj proces na neki drugi nivo.
 • Ušuškano i jednostavno – Sve se odvija iz udobnosti doma, uz tehničku podršku i precizno dogovoreno vreme, što donosi dodatnu prijatnost i jasnoću u radu, uz minimizaciju svih onih faktora koji nas nekad sprečavaju da se odazovemo i fizički prisustvujemo nekoj aktivnosti.
 • Dodatni podstrek – Raspoloživost i podrška tokom celog procesa na ohrabrujući, smislen, ispunjavajući način. Dodatni inspirativni materijali i edukativni sadržaji koji doprinose razumevanje, ohrabruju posvećenost i čine čitav proces lepšim i lakšim.
  Kroz ovo putovanje nećete ići sami. Pored preciznog usmeravanja toka, na raspolaganju vam je podrška na svakom delu puta.

Ako vas je ovo zaintrigiralo, ali još uvek niste sigurni, evo još nekih detalja.

ŠTA OVAJ KURS JESTE?

 • čudesan proces sticanja novih znanja, saznanja(iskustvenih znanja) i spoznaja;
 • put svesnosti i usvajanja novih životnih navika koje sveobuhvatno podržavaju i unapređuju psiho-fizičku vitalnost;
 • transformativni period upoznavanja sebe i razvijanje intimnijeg, nežnijeg i saosećajnijeg odnosa sa sobom;
 • intimno putovanje osvešćivanja najtananijih potreba i pažljivog negovanja sebe;
 • iskustvo povezivanja sa beskrajnim unutrašnjim potencijalom i njegovo stavljanje u pogon na konkretne i osnažujuće načine.

ŠTA OVAJ KURS NIJE:

 • Set tehnika koje će vam pomoći da ‘manifestujete’ sjajnu budućnost;
 • brza formula koja će doneti sve odgovore;
 • magični štapić koji će rešiti sve probleme;
 • univerzalni lek za različita stanja i neprijatna iskustva.

ŠTA KURS ZAHTEVA?

 • Aktivno učešće umesto pasivnog slušanja materijala – kurs daje rezultate samo ako ulažete trud i iskreno, predano i posvećeno učestvujete u vežbama, primenjujući osnovne principe i van okvira formalne meditativne prakse – i nakon završetka zajedničkog rada.
 • Dosledno sprovođenje predloženih principa i izdvajanje vremena u toku dana za ponuđene energetske tehnike i kreativno osmišljene domaće zadatke. Dublje istraživanje ponuđenog materijala.

Ukoliko imate neke zdravstvene poteškoće, molimo vas da ih podelite sa nama pre upuštanja u program kako bismo obratili posebnu pažnju, izbegli ili blagovremeno prilagodili predviđene tehnike.

 

PRIJAVA:

U nameri da se obezbedi sveobuhvatna podrška svim učensnicima programa, broj mesta je ograničen. Minimalan broj polaznika-ca je 8, maksimalan 16.

Radi obezbeđivanja svog mesta blagovremene organizacije, ljubazno Vas molimo da mail prijave pošalje na tasa.yoga@gmail.com.

Bonus predlog:
Poklonite kurs dragim ljudima, pozovite svoje prijatelje i podelite ovo lekovito iskustvo sa njima!

Prijave su u toku!
Radujem se prilici da učimo i rastemo zajedno.

 

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas!
Dobro mi došli! 

 

 

Humanitarni susret: Praksa svesnosti: 108 Pozdrava Suncu

read next