Humanitarni susret: Praksa svesnosti: 108 Pozdrava Suncu

3.01.2021.

9h

Online susret

- not specified -

…da na simboličan način i u duhu zajedništva
podstaknemo buđenje,
pokrenemo talas malih, dobrih dela,
dostojanstveno ispratimo staru
i svesno uplovimo u novu godinu!

 
Dragi, divni ljudi, pozivamo vas da nam se pridružite u nedelju, 3. januara u 9h – u zagrljaju sadašnjeg trenutka i praksu svesnosti. Ovo može biti divna prilika da negujemo vitalnost, mudrost, jednostavnost i životnu vatru, u susret veličanstvenom početku.

Nameraj online susreta je pokrenemo talas malih, dobrih dela i da na simboličan način u duhu zajedništva podstaknemo buđenje, kanališemo sunčevu energiju, dostojanstveno ispratimo staru i svesno uplovimo u novu godinu!


108 Pozdrava Suncu
Tehnika disanja i telesne pozicije utkane u ovaj čuveni niz omogućavaju nam da prepoznamo i transformišemo zastoje koji onemogućavaju slobodan protok energije vitalnosti i time narušavaju zdravlje, osiromašuju odnose i onemogućavaju stvaralačke poduhvate. Drugim rečima, primenom ovih moćnih praksi i energetski bogatih tehnika nastojimo da mudro i svesno transformišemo stari naboj u kreativnu dinamiku koja nam otvara vrata, usmerava i vodi ka radosnijem i smislenijem životu.

 
Joga kao drevna duhovna, filozofska i praktična disciplina zasnovana je na ideji celovitog zdravlja i skladnog odnosa različitih aspekata ljudskog života, u harmoniji sa prirodom.
 
Prijava i investicija:
Ljubazno vas molim da se blagovremeno prijavite putem maila tasa.yoga@gmail.com.

Minimalan broj polaznika-ca je 8, maksimalan 16.

Važno: za susret ovog tipa je neophodno prethodno iskustvo.

Energetska razmena:
Uplate za humanitarni susret “Praksa svesnosti: 108 Pozdrava Suncu” možete izvršiti slanjem SMS poruke sa sadržajem 1 ili 2 ili 3… na humanitarni broj 3030.

Ukoliko želite da pomognete našim korisnicima možete poslati SMS poruku sa odgovarajućim brojem za bilo kog korisnika. Svaki korisnik ima različit broj, koji treba da upišete u tekst poruke i pošaljete SMS na broj 3030 kako biste ostvarili donaciju. Vrednost poruke je 200 dinara (PDV se ne naplaćuje).
Takođe, možete upisati i broj 1 u sadržaj poruke i poslati SMS na broj 3030. Takva donacija odlazi na zajednički račun. 
Treća opcija za slanje SMS poruke je mesečna pretplata. Slanjem poruke BUDIHUMAN, na 3030 postajete pretplatnik koji svakog meseca automatski donira dvesta dinara, na zajednički račun. U svakom trenutku možete se odjaviti slanjem STOPBH, na 3030.”
(Preuzeto sa sajta www.budihuman.rs)

__

”U stvari, postoji samo Sunce, sve sto živi, diše, gamiže, leti, sja ili cvate, samo je odblesak tog Sunca, samo jedan od vidova njegovog postojanja. Sva bića i sve stvari postoje samo utoliko ukoliko u svojim ćelijama nose rezerve sunčevog daha. Sunce je oblik i ravnoteža; ono je svest i misao, pokret, ime.”
Ivo Andrić

 

Osmislite neku finu, toplu nameru i pridružite nam se!
Vreme je da se poklonimo izvoru!

 

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas,
Nataša

Chakra Sadhana ~ prolećna sezona

read next