‘raSTRESi se’ – joga na sajmu mentalnog zdravlja

10.10.2018.

17h - 20h

- not specified -

- not specified -

…da zajedno osvestimo, prigrlimo i izrazimo beskrajni potencijal koji strpljivo čeka ispod svega onoga što nazivamo – stres –🙌


Pored redovnih časova, ovog meseca očekuje nas druženje sa niškim psiholozima na Svetski dan mentalnog zdravlja.

Psihološko savetovalište za studente Studentskog kulturnog centra u Nišu organizuje 6. Sajam mentalnog zdravlja pod sloganom “raSTRESi se”. Niški studenti i zainteresovani posetioci će ove godine imati priliku da se kroz jedinstveno holističko putovanje upoznaju sa jogom kao duhovnom, praktičnom i filozofskom disciplinom za prevenciju, očuvanje i unapređenje psiho-fizičkog zdravlja.

Niški studenti i zainteresovani posetioci će ove godine imati priliku da se kroz jedinstveno holističko putovanje upoznaju sa jogom kao duhovnom, praktičnom i filozofskom disciplinom za prevenciju, očuvanje i unapređenje psiho-fizičkog zdravlja.


U skladu sa temom ovogodišnjeg Sajma, imaćemo priliku da sagledamo stres iz različitih perspektiva. Naše nastojanje je da na jednostavan, primenljiv i zanimljiv način predstavimo drevna učenja i primenimo tehnike koje nas osnažuju i pomažu da upoznamo sebe, prevaziđemo lične poteskoće i da kroz život koračamo svesno i radosno.

~Divna prilika za integraciju nauke i duhovnosti na ovu veliku i važnu temu💫

 

Sajam će se održati na Svetski dan mentalnog zdravlja, 10.10.2018. godine, a teorija i praksa joge biće predstavljene od 19 do 20h.

Pridruzite nam se, opustite i podrzite ovaj divni dogadjaj! ❤️

 

Ženski krug – Anatomija ženske kreativnosti

read next

Join event