Prolećno resetovanje: Iskustvena radionica ‘Anatomija alhemijskog procesa’

19.3.2019.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Pripremimo se za proleće i otpočnimo novi ciklus na drugačiji način.
Da puni poleta, osveženi i osnaženi krenemo napred!

Anatomija alhemijskog procesaUprkos svesnim težnjama da uživamo u jednostavnim trenucima, da istrajemo u novo-starim odlukama i sprovedemo željene promene, da kontinuiramo tragamo za dobrim, lepim i plemenitim… da kažemo životu jedno radosno -DA-, … ‘nešto’ se prikrade, pojača vetar u suprotnom smeru i poremeti plan. Iznenađeni smo nepredvidim zaokretima, čupavim razmenama i nekim dubokim strahovima. Život postaje preozbiljan a mi beskrajno sumnjičavi. Čini se da plan pada u vodu, a mi zatičemo sebe u već poznatom životnom obrascu (nove situacije, stara bol).

Ohrabreni smo da procesu pristupimo otvoreno i iskreno, da se umirimo disanjem i uz dozu humora istražimo naše unutrašnje priče; da svesno izaberemo hrabro samoprihvatanje u pravcu autentičnih potreba i da ispečemo nove odluke u unutrašnjoj, alhemijskoj peći. Da se odvažimo na putovanje, preobrazimo otpor, prigrlimo sebe i taj divni životni ples.

Hajmo da osvestimo i prevaziđemo onu skrivenu, tokom hladnih dana akumulirana napetost i inerciju, da ispraznimo unutrašnje džepove i otpustimo stari teret.
Da zajedno zakoračimo ka celovitosti, izvornoj radosti i istinskoj slobodi.
Da “funkcionišemo iz centra, mislimo centrom, osećamo centrom, dišemo centrom, da budemo centar“.

Prolećno resetovanje

U susret vašim predlozima i punom mesecu, radujemo se novom susretu i nastavku ciklusa interaktivnih radionica, u utorak, 19.3.2019. u 19h.

Od refleksivnih vežbi i kružnih pokreta, preko energičnog resetovanja i moćnih praksi disanja,  ka nežnom pritisku, postepenom usporavanju i spontanom razuslovljavanju meditativnog uma – ova praksa nam nudi alate za duboku kreativnu promenu.

Radionica je interaktivnog tipa, osmišljena tako da bude dostupna i osobama bez predhodnog joga iskustva.
Minimalan broj učesnika je 7, maksimalan 12.
Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku za kasniju samostalnu primenu.

Trajanje radionice: 2 i po sata.

Kroz istraživanje energetske anatomije i lepotu zajedništva, energetskomeditativnim metodama, tehnikama disanja i telesnim pozicijama nastojimo da prepoznamo i transformišemo blokade koje onemogućavaju slobodan protok vitalne energije i time narušavaju zdravlje, osiromašuju partnerske odnose, sprečavaju stvaralačke poduhvate i protok energije izobilja.


Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijavljivanje za radionicu (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00 rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 800,00 rsd.

Radi efikasnije i blagovremene organizacije događaja, neophodno je izvršiti uplatu u prostorijama studia ili putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave), najkasnije do nedelje, 17.3.2019.

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom (tasa.yoga@gmail.com).

~ ~ ~

Pozivam vas da mi se pridružite i dopustite da telo bude instrument promene – promene perspektive, emocionalnog stanja, energetskog statusa vašeg bića!

Da zajedno osvestimo i prevaziđemo onu skrivenu, tokom hladnih dana akumulirana napetost i inerciju, da ispraznimo unutrašnje džepove i otpustimo stari teret.
Da puni poleta, osveženi i osnaženi krenemo napred!

Dobro mi došli!

Ciklus iskustvenih radionica “Anatomija autentičnog života”

read next