Ciklus iskustvenih radionica “Anatomija autentičnog života”

16.4.2019.

19h

- not specified -

- not specified -

U susret punom mesecu i divnim predlozima polaznika-ca predhodnih radionica, aprilski interaktivni susret 16.4.2019. centriramo oko teme autentičnosti. 

Jedna od najrazigranijih radionica do sada ima zadatak da nas podseti na dragocenost opuštanja, radost spontanosti i slobodnog izraza, moć poverenja i samoohrabrenja!


Anatomija autentičnog života

Mnogi među nama skloni i spremni za kontemplativno preispitivanje, makar povremeno, imaju utisak da su zalutali u tuđe životne scenarije. Čini se da smo sami izabrali ulogu, a onda osećamo da svakodnevno odelo postaje tesno i kruto, životni ritam poprima oblik kolotečine, i sve to nas sve više umara. Deluje neminovno, igra zvuči kao nepotrebni luksuz, a stare navike sve jače srastaju sa našim ‘ozbiljnim, odraslim izborima’.
Joga nas poziva da svesno i savesno obavljamo naše ovozemaljske zadatke, no da se prisetimo slobodnog, autentičnog sopstva, onih najtananijih potreba i najistančenijih ukusa, da se u tom procesu igramo, radujemo i uživamo.

 

Put autentičnog sopstva

Proces ima zadatak da nam pomogne da osvestimo ritam promene i magični ples radosnog napredovanja i periodične prirodne stagnacije, snagu starih navika i neminovnost otpora i moćne načine da se prepoznaju i preobraze u dodatno gorivo za put namere, u susret istinskom sopstvu. Praksa nas ohrabruje da dodatno upoznamo i osnažimo sebe kroz iskustvo lekovite samoće, svesno usporavanje, osluškivanje unutrašnjeg vođstva i nezaustavljivo delovanje iz središta bića.

Temeljni preobražaj kolektivnog iskustva

Pažljivo odabrane vrlo potentne energetske prakse postepeno rastapaju stari emotivni naboj, pomažu nam da prepoznamo i oslobodimo se iluzornih ubeđenja, odbrambenih mehanizama i lažnog identiteta. Usled dosledne primene ostvaruje se svobuhvatni uticaj na ljudsko biće – kako na fizičkom tako i na suptilnijim nivoima  (biohemijskom, psihofiziološkom i elektomagnetnom). Na taj način, kolektivno ljudsko iskustvo se podiže na kvalitativno novi i viši nivo, čime, malim i značajnim individualnim koracima i negovanjem sebe, zajedno svesno ostvarujemo blagotvornu planetarnu promenu.

VAŽNO: Zbog kompleksnosti centralnih tehnika i energetskog efekta koji zahteva predhodno dobro pripremljen nervni sistem, radionicu ne preporučujemo ljudima bez solidne joga meditativne prakse.
Radionica je interaktivnog tipa u trajanju od oko 2 sata.
U naše susrete pažljivo su utkana učenja, principi i prakse Energetske medicine.
Minimalan broj učesnika je 7, maksimalan 12.
Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku-ci za kasniju samostalnu primenu.

 

Ciklus radionica

Ciklus se sastoji od serije autorskih interaktivnih, tematski povezanih i nezavisnih radionica. Svaka se nadovezuje na predhodnu i dublje uranja u predviđenu tematiku, dok je istovremeno svaka potpuna celina koja nam pomaže da harmonizujemo određeni aspekt bića.
Interaktivni susreti se održavaju jednom do dva puta mesečno u vreme mladog i punog meseca.
Svaki susret je pažljivo osmišljen i razlikuje se svojom temom, sadržajem i dinamikom.

Za najbolje i dugoročne rezultate preporučuje se ceo serijal, ali je moguće ućestovati i u pojedinačnim susretima koji obiluju praktičnim koracima, tehnikama i uvidima za osvešćivanje i jačanje ženskog principa i uspostavljanje unutrašnje ravnoteže.


Prijava i investicija:
Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijavljivanje za radionicu (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00 rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 800,00 rsd.

Radi efikasnije i blagovremene organizacije događaja, neophodno je izvršiti uplatu u prostorijama studia ili putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave), najkasnije do nedelje, 14.4.2019.

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom (tasa.yoga@gmail.com).

~ ~ ~

Pridružite nam se i dopustite da telo bude instrument promene – promene perspektive, emocionalnog stanja, energetskog statusa vašeg bića!

Da zajedno osvestimo i otpustimo stari teret i odvažno krenemo u susret slobodnom, razigranom, autentičnom životu!
Dobro mi došli!

Međunarodni dan joge

read next

Join event