Jinspiracija ~ večernji joga program

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Inspiracija je moćna pokretačka sila i kreativni impuls koji nas navodi da učinimo izuzetne stvari. Kada smo rasterećeni, slobodni i razigrani, inspiracija nam spontano dolazi, nagovara na najčudesnije poduhvate i rado prati kud god da krenemo.

Koncept večernje jin prakse pomaže nam da otpustimo mentalne sadržaja koji su se nakupili tokom dana, da se oslobodimo skrivene napetosti duboko unutar tela, pokrenemo lavinu ideja i uplovimo u duboku relaksaciju.

Kakav odličan način da se završi dan, zar ne?  

 

~ ~ ~

Dobra, stara hatha joga u formi jin časova

Putem dužeg zadržavanja u jednostavnim i moćnim fizičkim pozicijama sa izuzetnim terapeutskim benefitima, istančen fokus i svesno disanje, meditativnu atmosferu i nežnu introspekciju postepeno rasterećujemo fizičko telo isceljenjem emocionalnog nivoa postojanja.

🍃Komplementaran pristup dinamičnim “jang” praksama
Dok su tzv. jang prakse dominantno usmerene na rasplamsavanje unutrašnje vatre, razvoj discipline, snage volje, samopouzdanja i tonusa mišića, jin joga ima izraženi rashlađujući i umirujući efekat, usmerena je na povećanje gipkosti vezivnog tkiva i vitalnost zglobova. Na praktičnom nivou, to se ostvaruje kroz duže zadržavanje u pozicijama, nežni pritisak i meditativnu atmosferu.

🍃Naglašeni terapeutski efekat
~za sve one koji žele da se oslobode bolova u najdelikatnijim zonama
Jin joga je divan način komunikacije na suptilnim nivoima bića, kroz tretiranje slojeva dubokog vezivnog tkiva mahom u predelu kukova, kičme i karlice gde često nesvesno zadržavamo izazovna emocionalna iskustva.
Kako je telesni grč / bol često ”samo” odgovor na emocinalnu napetost, valja usmeriti pažnju na osveščivanje i otpuštanje samog uzroka.

🍃Svesna praksa
No, praksa je praksa, i najbolje je oslušnuti ono suptilno, unutrašnje vođstvo i intuitivne nagoveštaje i izabrati pristup koji je najviše u skladu sa trenutnim stanjem, potrebama, namerama. Svesnost nam dolazi kroz sve čemu smo iskreno posvećeni.

🍃U naše susrete su pažljivo utkana učenja i prakse Energetske Medicine koju dugi niz godina zahvalno delimo.

PRIJAVA:
Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja polaznika-ca, molimo sve zainteresvane da se registruju u studiu ili prijave putem maila tasa.yoga@gmail.com.

Časovi će se održavati dva puta nedeljno u večernjim satima. Tačni termini će uskoro biti objavljeni.

Rad u malim grupama, radi intimne atmosfere i kvalitetnog rada (minimalan broj polaznika – ca 8, max 12). Ovakav pristup nam omogućava da na najnežniji i najefikasniji način prekoračimo telesna i mentalna ograničenja i dovedemo svoju praksu i kvalitet života na viši nivo.

Časovi su interaktivnog karaktera, otvoreni za sve ljude dobre volje, osmišljeni tako da budu dostupni i osobama bez predhodnog joga iskustva.

Pre početka programa neophodno je izvršiti regitraciju i uplatu, najkasnije do 7.9. u cilju blagovremene organizacije kursa.

Stojimo vam na raspolaganju za dodatna pitanja.

 

Dođite da se igramo, istražujemo, dišemo, opustimo i da se pobrinemo za sebe
na kreativan, negujući i dopuštajući način!

Radujemo se prilici da učimo i rastemo zajedno!

Dobro nam došli!

Buđenje ~ jutarnji joga program

read next