Jedinstveno joga putovanje uz zvuke violončela

15.10.2017.

18 - 20h

Chandra Yoga stido, Niš, Srbija

- not specified -

Nedeljna jin praksa

 

Ženski ton jin prakse i muška energija čela donose nam savrseni sklad, toplinu i duboki mir.

Jin joga je divan način komunikacije sa suptilnim nivoima bića, kroz tretiranje slojeva dubokog vezivnog tkiva mahom u predelu kukova, kičme i karlice gde težimo da nesvesno zadržavamo izazovna emocionalna iskustva, stvarajući neku vrstu energetskog oklopa.

U naše jin susrete pažljivo su utkana učenja i tehnike energetske medicine, kako bi putovanje bilo prijatnije i efikasnije.

Kroz istančen fokus, meditativnu atmosferu, jednostavne a moćne fizičke pozicije i nežnu introspekciju, rasterećenjem telesnog nivoa Bića svedočimo spontanom i dubokom isceljujenju emocionalnog nivoa postojanja. I sve to uz magične zvuke violončela koje će nam darovati Andrija Petrović!

Ovakav koncept omogučava nam da oslobodimo skrivenih mentalnih toksina i skrivene napetosti duboko unutar tela, da otpustimo ustajalu energiju i stare emocije koje se na fizičkom nivou manifestuju kroz grč, krutost ili bol, i da uplovimo u duboku relaksaciju.

***

O Andriji Petroviću
Andrija je rođen u Leskovcu, gde je završio srednju muzičku školu kao đak generacije. Osnovne i master studije završio je u Nišu. Radi u niškom simfonijskom orkestru.
Tokom školovanja Andrija je osvajao nagrade na brojnim takmičenjima (međunarodnim, republičkim…). Član je nekoliko orkestara i kamernih sastava u Nišu, i bio solo cello Niške omladinske filharmonije sa kojom je nastupao i u inostranstvu (Španija , Portugal, Rusija, Češka…) kao i u mnogim gradovima u Srbiji.

Na predhodnoj jin radionici, Andrija nam jesvojim prisustvom i magičnim prstima pomogao da dodirnemo neku sasvim novu dimenziju i da uplovimo u još dublju relaksaciju.

Dođite da se igramo, istražujemo, opustimo i da se pobrinemo za sebe na kreativan i negujući način, uz umirujuću, živu muziku ♥
Uskladimo se sa energijom namere i radosno zakoračimo u novi ciklus!

PRIJAVA:

Zbog organičenogkapaciteta prostora, neophodno je prijaviti se (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena za jin čas iznosi 800,00rsd.

Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 550,00 rsd.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Dobrodošli!

NA PUTOVANJU HEROJA ~ Dan prvi: heroj mapira putovanje

read next

Join event