NA PUTOVANJU HEROJA ~ Dan prvi: heroj mapira putovanje

7.10.2017.

10 - 18h

Chandra Yoga Studio, Niš, Srbija

- not specified -

Gostovanje autorke, pisca i učitelja životnih veština Marije Grujić Bepe
(www.marijagrujicbepa.com @herojinovogdoba)

Radionica „Na putovanju heroja“ je strukturirano iskustvo transformacije koje vas vodi do vaših odgovora na večita pitanja:

Kako živeti život natopljen smislom?

Koji je to najdublji život na koji ste pozvani?

Kako možete da odgovorite na ovaj poziv?

 

Na putovanju heroja učite kako da istovremeno živite svoje darove i da lečite svoje rane. Vaša snaga i vaša punina se nalaze u obe ove energije. Ove dve energije su centralne sile koje utiču na sve vaše odnose, vaš profesionalni život, vaše zdravlje i vaš lični razvoj – ovaj simultani proces isceljenja i deljenja vaših darova je suština putovanja heroja.

Kada govorimo o putovanju heroja, nećemo ga istraživati u smislu nekog intelektualnog koncepta, nego kao iskustvo koje, kada ga duboko udahnete, počinje da budi čitav niz iskustava u vašem telu.

 

Tematske radionice u sklopu Radionice Na putovanju heroja su:

 1. Mapiranje putovanja heroja;
 2. Tri uma na istom zadatku;
 3. Slatka tama;
 4. Hod arhetipom transformacije;
 5. Strawberry fields forever;
 6. Navigacija putovanja;
 7. Navigacija putovanja u 5 ritmova;
 8. Think or Blink?
 9. Think & Blink;
 10. Prava reč u pravi čas, magična je… paf
 11. Struktura magije,
 12. Herojski vodič kući.

Svrha Radionice je da tokom putovanja istražite kako se možete povezati i uskladiti sa najdubljim slojevima svog bića, tako da je sve što osećate, mislite i radite u svetu usklađeno sa vašim suštinom.

Na putovanju heroja se radi o buđenju i otvaranju onom što vam život donosi i što traži od vas. Ovaj poziv nije uvek lak. Inače ne bi bio potreban heroj ga putuje.

Putovanje  heroja traje tokom 12 meseci u 12 celodnevnih tematskih radionica, od kojih je svaka posebna tematska celina, a sve zajedno daju vam snažnu podršku za putovanje heroja.

 

Tokom 12 radioničarskih dana, kroz 12 zasebnih tematskih celina tokom 12 meseci postići ćete sledeće:

 • Osetićete i otkrićete šta je vaše jedinstveno putovanje i kako da na njemu živite puno i duboko, sa osećajem smisla i osećajem da ste živi u svom životu.
 • Razumećete kako da „vaša duša plješće rukama i da peva“ u vašem životu, i u životu vašeg tima i ogranizacije.
 • Znaćete kako se možete povezati i uskladiti sa najdubljim slojevima svog bića, tako da je sve što osećate, mislite i radite u svetu usklađeno sa vašim suštinom.
 • Naučićete kako da držite „svoj kanal otvorenim.“
 •  Znaćete kako da održavate osećaj živosti, kreativnosti, vizije u vašem životu, u odnosima i grupama kojima pripadate.
 •  Naučićete kako da istovremeno živite svoje darove i da lečite svoje rane.DAN PRVI: HEROJ MAPIRA PUTOVANJETokom radionice 1: Heroj mapira putovanje, upoznajemo se sa temeljnim stubovima Putovanja Heroja.Prvi stub je sam koncept Putovanje heroja. Koji je nastao na temeljima rada američkog mitologiste Džozefa Kembela. Koji je nadgrađen radom Stivena Giligena i Roberta Diltsa.Drugi stub je razumevanje principa generativne svesnosti – svesnosti potrebne za putovanje heroja. Da ne kažem više svesnosti.Nakon postavke temeljnih stubova, krećemo u istraživanje generativnih svojstava telesnog uma. Bavimo se centriranjem. A nakon što se sretnemo sa svojim centrom, prelazimo na osluškivanje našeg najdubljeg poziva. Onoga šta smo pozvani da uradimo. Da damo svetu.

  Do kraja dana prvog, učesnići će se sprijateljiti sa Putovanjem heroja. I početi da ga stavljaju u mišiće. Tako što će aktivirati generativni telesni um. I čuti svoj najdublji Poziv.

  Radionica traje od 10 do 18. sa pauzom za ručak (oko 14h).

  Cena radionice: 30e
  *za stalne
  članove 25e

  Radionicu drži autorka, pisac i učitelj životnih veština Marija Grujić Bepa (www.marijagrujicbepa.com @herojinovogdoba)

  Marija inače ovaj kurs drži u okviru svoje beogradske Radionice. Kao master klasu.
  Do sada je ovu radionicu prošlo i prolazi 14 herojskih generacija u Beogradu. I 4 u Novom Sadu.

 

Filozofija i praksa Aštanga Joge - Joga Kikinda

read next

Join event