HOLISTIČKI JOGA PROGRAM: Chakra ekspres (januar – februar 2023.)

januar - februar 2023.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Chandra je virtuelni studio koji nudi dinamične časove joge i energetske medicine, meditativne susrete i raznovrsne edukativne sadržaje za sve ljude koji na ovaj način žele da doprinesu svom zdravlju i unaprede kvalitet svog života.
Svi programi su holističkog karaktera osmišljeni da adresiraju telesni, mentalno-emocionalni i duhovni aspekt ljudskog postojanja i time sveobuhvatno doprinesu zdravlju i unaprede kvalitet zdravlja. Naši kursevi se redovno ažuriraju, te svaki ciklus donosi crtu svežine, novih uvida i korisnih smernica.
Jednako tako, svaki susret je jedinstven, kreiran da ponudi različite varijante telesnih, meditativnih i energetskih sadržaja koji će biti dostupni, zanimljivi i korisni polaznicima različitog nivoa iskustva. Drugim rečima, format rada upućuje u opšti kontekst sa ciljem energetskog integriteta (psiho-fizičke stabilnosti) i obezbeđuje bogatu paletu opcija. U praktičnom smislu, tokom svakog susreta, ohrabrujem vas da pažljivo osluškujete sebe i birate sadržaje (početne, klasične i napredne varijante tehnika) spram svojih trenutnih mogućnosti, potreba i namera.

Jedan divni energetsi vatromet pucketa u daljini!

U susret nekim, potencijalno značajnim, prekretnicama, tu smo da se zajedno otisnemo na novo unutrašnje putovanje – da zaronimo u biće i otkrijemo neka fina prostranstva. Tek toliko da obiđemo znamenitosti unutrašnjeg sveta… Da im se poklonimo… Da osetimo ono čega nema u turističkim mapama, što se ne vidim ljudskim okom, a što tako sjajno blista. I, mada naziv programa može navesti na škakljiv zaključak, chakra ekspres nije brzi voz u centar vasione. ,)
Aliii, može biti prečica do središta bića!

KOME SU ČASOVI NAMENJENI?
Ljudima spremnim da osnaže sebe, doprinesu svom zdravlju i podignu kvalitet svog života na viši nivo.

Početnik ste? Dobro nam došli!
Svaki program obiluje sadržajima koje možete prilagoditi svom zdravstvenom stanju i stepenu iskustva – odabirom opcionih varijanti tehnika i upotrebom odgovarajućih rekvizita možete učiniti praksu jednostavnijom i pristupačnijom.

Imate iskustva? Dobro nam došli!
Zajedno istražujemo različite varijante telesnih pozicija, energetskih tehnika i meditativnih stanja. Odabirom opcionih varijanti tehnika i upotrebom odgovarajućih rekvizita možete izazvati sebe, produbiti razumevanje poznatih tehnika i oplemeniti svoje iskutsvo novim doživljajima.

Od sporijih, meditativno orijentisanih časova do glatke vinjase (fluidnog niza položaja), koja brusi telesnu i mentalnu snagu, unosi elan i podstiče na hrabre korake – tu smo da zajedno istražimo, osetimo i napravimo prostor neutralnosti za sadržaje vredne pažnje i doslednog negovanja!

Ako ste zainteresovani za rad sa mnom želite da iskusite snagu zajedništva… – ovo je trenutak!

*** 

Chakra Sadhana je predana duhovna praksa,
intimni susret za Sobom,
sve što činimo srcem
za najviše Dobro svih.

***

Program “Chakra ekspres” se sastoji iz sedam tematskih celina koje se obrađujuju u formi dinamičnih susreta. Svaki od njih dizajniran je kao specifičan vid komunikacije sa suptilnim nivoima bića kroz ritmično kretanje, istančen fokus, meditativnu atmosferu, primenu energetskih tehnika i kontemplativnih refleksija.
Kao i do sada, u pitanju je sedam energetskih celina koje svaki put obrađujemo na malo drugačiji način. Starim, dobrim tehnikama, pridružujemo i neke nove alate koji mogu podići nivo svesnosti i pojačati efekte prakse. Dinamično, kreativno i meditativno, uz kontinuiranu podršku u procesu rada i dodatna uputsva za bezbednu i efikasnu individualizaciju prakse u slučaju prisustva određenih zdravstvenih tegoba (o čemu je neophodno obavestiti me pre početka programa ne bi li blagovremeno razmotrili mogućnosti saradnje).

Ključne teme i sedam nivoa svesnosti

• SPOZNAJA: vizionarski život  ja VIDIM;
• STABILNOST:
 ukorenjen život – ja JESAM;
• SLATKOĆA: kreativan život – ja OSEĆAM;
• OPTIMIZAM: herojski život – ja ČINIM;
• OPRAŠTANJE: ljubavlju nadahnut život – ja VOLIM;
• ISTINA: autentičan život – ja GOVORIM;
• JEDINSTVOblagosloven život – ja ZNAM.

U okviru svake teme pažnju posvećujemo korespodentnim telesnim funkcijama, emotivnim stanjima i psihičkim potrebama. Kroz igru, demonstraciju, kontemplativne smernice, primenu klučnih principa i lepotu zajedništva, kurs je osmišljen sa namerom da obuhvati i harmonizuje sve dimenzije ljudskog bića – iz susreta u susret, usvajajući tehniku po tehniku.

Premda deskripcija može donekle da je približi, glavni trik je da je uživo upoznate – promišljanje može delovati primamljivo, čitanje knjiga na tu temu korisno, no tehnike deluju tek kroz iskustvenu primenu. 😉

Realizacija kursa: 31. januar – 21. februar 2023.

Kalendar susreta: utorkom i četvrtkom u 18.30 (osim 14.02.), počev od 31. januara do 21. februar 2023. kroz sledeću dinamiku (*postoji mogućnost male korekcije termina):
31.01. – 02.02. – 07.02. – 09.02. – 14.02. (*u 19.15) – 16.02. – 21.02.2023.

Rok za prijavu: nedelja, 22. januar 2023.

*Časovi se održavaju u realnom vremenu uz uživo prenos i eventualnu korekciju termina kako kurs odmiče – u skladu sa zajedničkim dogovorom.
Uživajte u lekovitim praksama iz udobnosti svog doma!
Svi programi su online te im se možete pridružiti iz bilo kog grada, dela sveta, (skoro) svake vremenske zone 🙂
– Kako?
Putem online platforme, (uživo prenos), po 80 (do 90) minuta.
Vidimo se u našoj *virtuelnoj učionici*
Minimalan broj prijavljenih kandidata: 10.
– Zašto?

Za novi priliv zdravlja, svesnosti i zadovoljstva!

PROŠIRIMO LUNARNU ZAJEDNICU
Pozovite svoje prijatelje da nam se pridruže i ostvarite 50% POPUSTA (u odnosu na regularnu cenu programa).
Online susreti nam omogućavaju da proširimo našu zajednicu i dosegnemo dalje – da se povežemo sa svim ljudima dobre volje i mekog srca, spremnim da osnaže sebe i podignu kvalitet svog života na viši nivo.
*Promotivna akcija se odnosi na priključenje novih članova.

PRIJAVA I INVESTICIJA
Dodatne informacije o načinima individualizaciji prakse, investiciji, kao i prijave – putem mejla: tasa.yoga@gmail.com.


Dobro mi došli! ❤

S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša


Svi programi su zaštićeni i svako preuzimanje ili kopiranje bez saglasnosti,
podleže kršenju autorskih prava.

MEDITATIVNI PROGRAM: PRAKSA SVESNOSTI (JANUAR – FEBRUAR 2023.)

read next