Dinamična radionica “Pažljiv(a) i snalažljiv(a)” -drugi deo-

25. jul 2021.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

100ak minuta čistog uživanja i zlatne svesnosti! ✨

„Napravi me pažljivijim i snalažljivim, da bih se u raznolikosti svakodnevnog života zadržavao na otkrićima i iskustvima, koja me uzbuđuju.”

Antoan de Sent Egziperi
Dinamična radionica “Pažljiv(a) i snalažljiv(a)” (drugi deo)
 
Program je osmišljen na način da ponudi set alata i praktičnih koraka –  primenom pažljivo odabrabih, energetski bogatih tehnika nastojimo da mudro i svesno transformisemo stari naboj u kreativnu dinamiku koja otvara nova vrata, usmerava i vodi ka radosnijem i smislenijem životu.
Brojna učenja i prakse su nam uvek dostupne, no u ovim čudnim vremenima, čini se, posebno potrebne.
A o duhu zajedništva, kolektivnoj energiji i toplim zagrljajima i da ne pričamo! 🙂

 


TEMELJI PRISTUPA
Svi Chandra programi se oslanjaju na autentične izvore i metodologiju klasičnih joga učenja, poštujući principe kontemplativnih tradicija. Praksa nastoji da ponudi skladan odnos drevnih tehnika na način koji podržava vašu individualnost, raznolikost potreba, kapaciteta i namera kroz kombinaciju joge i energetske medicine.

O ČEMU JE TAČNO REČ?
Iskustvena radionica nastala je kao rezultat dugogodišnjeg učenja, prakse, grupnog i individualnog podučavanja, istraživanja i nastojanja da se osmisli što celovitiji pristup satkan od tehnika koje na sveobuhvatan način podržavaju vaše psihofizičko blagostanje.


Zainteresovani ste ali još uvek niste sigurni da li je ovaj materijal za vas?

Ukoliko ste početnik – dobro nam došli!
Možete očekivati detaljna objašnjenja, alternativne varijante položaja i ohrabrenje da sve vreme pažljivo osluškujete unutrašnji kompas. Drugim rečima, mada će vas materijali povremeno izazvati u cilju rasta, pozivam vas da u svakom trenutku krojite praksu u skladu sa svojim potrebama, namerama i kapacitetima – ni manje ni više od onoga što možete i što vam je zaista potrebno.

Ukoliko ste iskusniji jogi/na – dobro nam došli nazad!
Idemo korak dalje, otiskujemo se u unutrašnja prostranstva uz dobre, stare alate svesnosti i dodatno oplemenjen radioničarski program. Do sada ste već verovatno mnogo puta čuli i uvideli da je reč o procesu koji se gotovo neprekidno nadograđuje i produbljuje, sloj po sloj, dah po dah.
Kao i uvek, ponudiću vam izazovnije varijante predviđenih tehnika uz nežni poziv da nastavite da se konsultujete sa unutrašnjim učiteljem. Otvaramo novi krug tokom kojeg utvrđujemo gradivo i idemo korak dalje.


PRIJAVA I INVESTICIJA
Reč je ozajedničkom transformativnom radu, oplemenjenom moćnim alatima sinergije joge i energetske medicine.

Reč je ozajedničkom transformativnom radu, oplemenjenom moćnim alatima sinergije joge i energetske medicine.

Minimalan broj polaznika/ca je 6, maksimalan – 10.
(Potrebno je da se oformi grupica da bismo počeli sa radom).

Molimo sve zainteresvane da se blagovremeno prijave putem maila tasa.yoga@gmail.com.

VAŽNO:
Ukoliko imate određene zdravstvene smetnje i psihičke tegobe, neophodno je da se obavi konsultacija pre priključenja radionici – primena predviđenih tehnika može biti kontraindikovana kod određenih stanja i medikamentoznih terapija.

Ljubazno Vas molim da se pre pristupanja radionici upoznate sa detaljima programa i načina rada kako bi vam bilo što prijatnije i uzajamna saradnja što uspešnija.


S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša

12. jesenja joga sezona

read next