Ciklus iskustvenih radionica: ~Anatomija izvorne radosti 2~

18.8.2019.

19h

- not specified -

- not specified -

U susret vašim predlozima, usled nemogućnosti da ugostimo sve zainteresovane i dirljivih utisaka nakon poslednje istoimene radionice, radujemo se još jednom interaktivnom susretu ‘~Anatomija izvorne radosti~’ u utorak, 18.8.2019 u 19h.

Šta je vas radost? 
Kako je percipirate, a kako doživljavate i delite? 
Gde živi iskra radosti u vašem telu? Kako se obraća vašem biću? Da li svesno komunicirate sa njom, kroz nju? 
Da li je u poslednje vreme rado viđen gost, tek povremeni prolaznik ili stari poznanik čijeg se lika gotovo jedva sećate? 
Da li vam boji jutra dok zajedno u tišini pijuckate kafu ili čeznete za nekim starim tragom one slatke, ničim izazvane, sveprisutne radosti?

 

Ciklus iskustvenih radionica: mesečeve prakse
~Anatomija izvorne radosti~

U susret vašim predlozima i punom mesecu, nova iskustvena radionica osmišljena je na način da nam ponudi set alata i praktičnih koraka ka rasplamsavanju i negovanju iskre izvorne radosti kroz usklađivanje sa unutrašnjom mudrošću, prirodnim tokovima i lunarnim ritmovima.

Kroz zajednicku kontemplativnu praksu i istraživanje suptilne anatomije, energetsko-meditativnim metodama, tehnikama disanja i telesnim pozicijama nastojimo da prepoznamo i transformišemo blokade koje onemogućavaju slobodan protok energije radosti i time narušavaju zdravlje, osiromašuju odnose, otežavaju svakodnene aktivnosti i onemogućavaju stvaralačke poduhvate. Drugim rečima, primenom pažljivo odabrabih, moćnih praksi i energetski bogatih tehnika nastoimo da mudro i svesno transformisemo stari naboj u kreativnu dinamiku koja nam otvara vrata, usmerava i vodi ka radosnijem i smislenijem zivotu.

Svaki učesnik je na precizan i siguran način vođen kroz terapijski proces samoistraživanja i samospoznaje i ohrabren da prepozna, razume i promeni svoju ulogu u određenom životnom iskustvu i odnosu.

Usled dosledne primene ponuđenih alata ostvaruje se svobuhvatni uticaj na ljudsko biće – kako na fizičkom tako i na suptilnijim nivoima  (biohemijskom, psihofiziološkom i elektomagnetnom).
Na taj način, i kolektivno ljudsko iskustvo se podiže na kvalitativno novi i viši nivo, čime, malim i značajnim individualnim koracima i negovanjem sebe, zajedno svesno ostvarujemo blagotvornu planetarnu promenu.

Prijava i investicija:

Zbog organičenog kapaciteta prostora i blagovremene organizacije radionice neophodno je izvršiti prijavu putem maila (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 800,00rsd.

Uplate se mogu izvršiti putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave) ili u prostorijama Chandra Yoga Studia.

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom.

Minimalan broj učesnika-ca je 8.

Prijave su u toku!

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas!
Dobro nam došli!

Anatomija harmoničnog života

read next