Anatomija harmoničnog života

26.8.2019.

19h

- not specified -

- not specified -

U mnogo različitih situacija imali smo priliku da se uverimo koliko nam autentične prakse svesnosti pomažu da se na adekvatan način ‘nosimo’ sa životnim datostima – onim nepromenljivim činjenicama i okolnostima postojanja na koje nemamo uvek veliki uticaj, a koje nam na izvestan način ipak oblikuju put i emotivni život.

Pažljivo odabrane teme i tehnike isceljujućeg procesa koje se podjednako oslanjaju na Filozofiju i praksu joge i Energetske medicine nam, takođe, omogućavaju da lakše i efikasnije spoznamo i podelimo naše unutrašnje snage, darove i talente. I sve to na način koji je lekovit kako za nas same tako i za druge ‘učesnike’ naših života. Za dobrobit pojedinca ali i svesnog, mudrog, kreativnog kolektiva.

U to ime, u sklopu ciklusa iskustvenih radionica, sa zadovoljstvom delimo dva nova tematska susreta: Anatomija harmoničnog života i Joga ključevi ~ buđenje uspavanog potencijala.

Ciklus iskustvenih radionica: mesečeve prakse
Anatomija harmoničnog života

 

Kroz intospektivno istraživanje energetske anatomije, suptilno usmeravanje procesa i podršku zajedništva, energetsko-meditativnim metodama, tehnikama disanja i telesnim pozicijama nastojimo da prepoznamo i transformišemo unutrašnje sadržaje koji nas izvode iz ravnoteže i osiromašuju život.

Naša namera je da istražimo harmoničan život kao duhovno iskustvo i kreativni proces, da razumemo prirodu svakodnevne stvaralačke tenzije i iskusimo radost ravnoteže na način koji doprinosi svesnijim odlukama, kvalitetnijim izborima i razigranijem životu.

Uravnoteženje ličnih snaga pruža nam višestruki oslonac i pomaže da na stabilniji način koračamo i krojimo vlastito iskustvo po meri istinskih potreba i htenja.

Ideja radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku za kasniju samostalnu primenu.

Minimalan broj učesnika je 7, maksimalan 12.


Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijavljivanje za radionicu (tasa.yoga@gmail.com).
(Zbog puta i česte nepristupačnosti internet konekcije, molim vas za strpljenje za potvrdu prijave ili dodatne informacije. Sve blagovremeno poslate prijave smatraće se važećim.)

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 800,00rsd.

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom.

Prijave su u toku!

Dobro mi došli!

Sattva Sadhana ~ jesenja joga sezona

read next

Join event