Anatomija ženske moći

17. - 21. 4. 2018.

18h - 21h

Chandra Yoga, Niš

- not specified -

 • Koliko smo način na koji doživljavamo sebe nasledile od društva, a koliko je to naše vlastito, autentično iskustvo?
 • Šta mislimo o svom telu, ženskim organima, ciklusu, začeću, trudnoći, materinstvu?
 • Koliko verujemo svom telu, koliko ga i koliko razumemo?
 • Da li nam je intelekt u službi intuicije, ili nas telo služi i sluša radi ostvarenja namera uma?Interaktivna radionica ~Anatomija ženske moći~Poremećaji energetskog protoka u drugom i četvtom centru uzroci su brojnih psiholoških, emotivnih i ginekoloških problema kod žena. Energetski zastoj može se očitati kroz spektar emotivnih stanja i telesnih simptoma, a najčešći su – poremećaj menstrualnog ciklusa, PCOS, nagle promene raspoloženja, strah od napuštanja, stid, finansijske poteškoće, frustracija suprotstavljenih životnih uloga, poteškoće u partnerskom odnosu, inhibiranost ili preterana (kompenzatorna) aktivnost.Zapostavljanje fizičkih, seksualnih i emotivnih potreba kao posledice društvenog programiranja, može se ozbiljno odraziti na naše zdravlje, te osvešćivanje i jačanje kreativnog prostora materice i jajnika – gde se začinje novi odnos, umetničko delo, novi život – može biti od vitalnog značaja.***Ciklus ‘Ženski krug’ sastoji se od serije autorskih interaktivnih, tematski povezanih i nezavisnih radionica. Svaka se nadovezuje na predhodnu i dublje uranja u predviđenu tematiku, dok je istovremeno svaka potpuna celina koja nam pomaže da harmonizujemo određeni aspekt bića.
  Za najbolje i dugoročne rezultate energetskog rada preporučuje se ceo serijal, ali je moguće prisustvovati i pojedinačnim susretima koji obiluju praktičnim koracima, tehnikama i uvidima za osvešćivanje i jačanje ženskog principa i uspostavljanje unutrašnje ravnoteže. ***

   

  Program radionice

  Pred nama je ceremonija svesne komunikacije sa drugim i četvrtim energetskim centrom, osvešćivanje ženskih organa, ciklusa i procesa, i nežno spajanje kreativnosti “nižeg“ sa ljubavlju “višeg“ srca.

  Na početku susreta osluškujemo i kanališemo lunarnu energiju definišući namere isceljenja dvostrukog procesa – individualne i kolektivne ekspanzije. Lična transformacija je tako pojačana energijom mladog meseca i podržana saputicama lunarnog putovanja.

  Kroz istraživanje energetske anatomije i lepotu zajedništva, energetsko-meditativnim tehnikama i telesnim pozicijama nastojimo da prepoznamo i otklonimo blokade koje onemogućavaju slobodan protok ženske energije i time narušavaju zdravlje ženskih organa, osiromašuju partnerske odnose, sprečavaju kreativne poduhvate i protok energije izobilja.Ovim činom postepeno se događa isceljenje emocionalne strane bića, ženska energija biva pojačana i oslobođena, a mi spremne za slobodno izražavanje energije senzitivnosti, ranjivosti i prijemčivosti, svejstvene iskonskoj ženskoj prirodi.

  Stvaralački impuls energije mladog meseca podseća na magiju novih početaka, postepenu evoluciju do pune ekspanzije i uči bezuslovnoj ljubavi i saosećanu majke, prjiemčivosti i spremnosti na promenu.
  U susret mladom mesecu, radujemo se novom interaktivnom susretu u okviru ciklusa radionica Ženski krug ‘Anatomija ženske… Moći’, u utorak, 17.4.2018. od 18h do 21. i subotu, 21.4.2018. od 18h do 21h.

  Radionica je interaktivnog tipa, otvorena za sve žene, osmišljena tako da bude dostupna i osobama bez predhodno iskustva.
  Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakoj polaznici za kasniju samostalnu primenu.

  Prijava i investicija:
  Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijavljivanje za radionicu (tasa.yoga@gmail.com).

  Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.

  Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, javite nam se mailom.

  O autorki radionice

  Taša Nikolić je zaljubljenik u život, prirodu i putovanja. Po formalnom obrazovanju je sociološkinja, učiteljica joge i meditacije, Master Reikia, Hipnoterapeut i praktičar različitih energetskih isceljujućih modaliteta.
  Put podučavanja započinje 2010. nakon završene edukacije i stečene sertifikacije, otvaranjem Chandra Joga škole u Nišu. Ljubav prema jogi i potraga za srećom i smislom odvode je 2012. prvi put u Indiju, kolevku joge, kojoj se svake godine vraća i gde nastavlja svoje lično i profesionalno usavršavanje. U KPJ Joga Institutu stiče i zvaničnu Autorizaciju za podučavanje Ashtanga Vinyasa Yoge u tradiciji Sri K. Pattabhi Joisa i Sri R. Sharat Joisa.
  U svom radu oslanja se na različita učenja, kombinuje i primenjuje isceljujuće metode i prakse Energetske Medicine, kao put unutrašnjeg pročišćenja i transformacije, a u kontekstu pružanja podrške radi ostvarenja i utemeljenja željene životne promene – postepeno, svesno i trajno.
  Njena ideja je da najpre predstavi i podeli znanja Energetske Medicine i joge kao duhovne, filozofske i praktične discipline, kroz niz jednostavnih, svakodnevnih, transformativnih koraka. To je poslednjih 10ak godina i činila kroz predavanja, radionice i različite inividualne i grupne programe širom Evrope, na Tajlandu i u Indoneziji.
  Kroz dosadašnje usavršavanje prošla je kroz brojne edukativne programe i učestvovala u nekoliko značajnih timskih i samostalnih istraživanja i studija slučaja, radeći u renomiranim holističkim centrima širom sveta.
  Veruje u moć promene kroz timski rad i lepotu zajedništva.

  ***

  Dobrodošle!

Ciklus interaktivnih radionica ‘Ženski krug’

read next

Join event