Buđenje – početni program

Mart 2019.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Dobrodošli na uzbudljiv i osnažujuć proces svakodnevnog rasta i postepenog preobražaja! Ova divna praksa nam daruje ogromnu snagu, i to ne samo fizičku, već onu drugu, pravu – snagu volje, snagu duha, snagu srca!

 

Buđenje
~ uvodni joga program

U susret prolećnoj sezoni, otvaramo vrata i želimo toplu dobrodošlicu starim, sadašnjim i novim članovima zainteresovanim za filozofiju zdravog života i divnu praksu Joge i Energetske medicine!

Program je usmeren ka laganom buđenju tela i uma kroz meditativnu atmosferu, fokusirano disanje, mekane pokrete, energetske tehnike i sekvence koje grade unutrašnju toplotu, pročišćuju meridijane i balansiraju suptilno telo, pripremajući nas za visok i stabilan energetki nivo. Praksa nas podstiče da osvestimo lepotu i moć svežeg početka, da se oslobodimo tananog grča i unapredimo kvalitet života.

Susreti se baziraju na demonstraciji tehnika uz precizno verbalno vođenje časa, nežne fizičke asistencije i ohrabrivanje individualizovanog pristipa.

Svaki čas obuhvata telesnu i mentalnu pripremu za dinamično izvođenje predviđenih tehnika, nizove pozicija tokom kojih nežno osluškujemo i pratimo dah. Fokus je uvek na sinhronizaciji daha sa pokretom uz simultano produbljivanje svesnosti i pažnje. Praksa na taj način postepeno poprima oblik ‘meditacije u pokretu’ – pretapanje pozicija inicirano dahom pomaže nam da ostanemo prisutni i centrirani a da u isto vreme otklonimo blokade koje sputavaju optimalan protok energije u telu. Završni deo susreta predviđen je za upijanje efektata predhodne aktivnosti i duboku relaksaciju.

Ovakav integralni i svestrani pristup razvoja duha i tela, poštuje metodologiju klasične joga prakse kao duhovne, filozofske i praktične discipline i time doprinosi prevenciji, unapređenju i očuvanju psiho-fizičkog zdravlja čoveka.

Program je podjednako namenjen i dostupan kako početnicima, tako i iskusnim jogijima/nama koje žele da oseveže svoje znanje i inspiraciju i prodube razmevanje sebe kroz praksu.

U naše susrete su pažljivo utkana učenja i prakse Energetske Medicine koju dugi niz godina zahvalno delimo.

Dođite da se igramo, istražujemo, opustimo i pobrinemo za sebe
na kreativan i negujući način!

 

PRIJAVA:
Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja polaznika-ca, molimo sve zainteresvane da se registruju u studiu ili prijave putem maila tasa.yoga@gmail.com zbog blagovremene organizacije kursa.

Časovi će se održavati dva puta nedeljno u večernjim satima. Tačni termini će uskoro biti objavljeni.

Rad u malim grupama, radi intimne atmosfere i kvalitetnog rada (minimalan broj polaznika – ca 8, max 12). Ovakav pristup nam omogućava da na najmudriji i najefikasniji način prekoračimo telesna i mentalna ograničenja i dovedemo svoju praksu i kvalitet života na viši nivo.

Časovi su interaktivnog karaktera, otvoreni za sve ljude dobre volje, osmišljeni tako da budu dostupni i osobama bez predhodnog joga iskustva.

Stojimo vam na raspolaganju za dodatna pitanja.

Radujemo se prilici da učimo i rastemo zajedno!
Dobro nam došli!

Prolećno resetovanje: Iskustvena radionica 'Anatomija alhemijskog procesa'

read next