~Anatomija nežnosti ~ nastavak ciklusa joga radionica

22.01.2020.

18.30

- not specified -

- not specified -

Odmaknite se korak dva, zastanite i oslušnite dah.
Uzemljite se stopalima čvrsto uronjenim u majku zemlju i jasno razlučite – šta želite?
Bez hirurškog skalpela i skupocenih okvira. Ljubazno i sa saosećanjem.
Dobro razgrnite sve upetljane žice, razmotajte spirale, razvežite čvorove. Jedan po jedan.
Vežbajte strpljenje dok predano pratite dah. Jedan po jedan.

Jer male stvari zaista prave veliku razliku.
I fini činovi istinske ljubavi prema sebi zaista doprinose najfinijem životu.
(iz jedne priče u nastajanju inspirisane temom radionice😉)


Ciklus iskustvenih radionica: mesečeve prakse
~Anatomija ne
žnosti ~


Kroz zajednicku kontemplativnu praksu i istraživanje suptilne anatomije, energetsko-meditativnim metodama, telesnim pozicijama i tehnikama disanja nastojimo da prepoznamo i transformišemo blokade koje onemogućavaju slobodan protok energije radosti i time narušavaju zdravlje, osiromašuju odnose, otežavaju svakodnene aktivnosti i onemogućavaju stvaralačke poduhvate. Drugim rečima, primenom pažljivo odabrabih, moćnih praksi i energetski bogatih tehnika nastoimo da mudro i svesno transformisemo stari naboj u kreativnu dinamiku koja nam otvara vrata, usmerava i vodi ka radosnijem i smislenijem zivotu.

Šta vas očekuje na radionici?

Rad se bazira na energetskim tehnikama, kontemplativnim smernicama, kreativnim sekvencama i praktičnim vežbama koje će kroz meditativan i razigran ton unaprediti svesnost. Svesnost o tome kako ste, o značaju upućivanja pitanja vlastitom biću kako se osećate, šta vam je stvarno potrebno, i najzad – ko ste. Osluškivanje ovog tananog unutrašnjeg glasa vas nepogrešivo usmerava u pravcu zdravlja i neumorno vodi ka dobrim odlukama – samo ako ste voljni da zastanete, pažljivo osmotrite i probamo da ga razumete.

Na osnovu stečenih uvida o predhodnim temama ohrabreni ste da donesete odluke o tome kako ćete podržavati sebe u kontinuitetu, strpljivo i s ljubavlju sa jednog mirnijeg i mudrijeg unutrašnjeg mesta.

U tom procesu, ovo radioničarsko iskustvo može biti pokretački impuls i snažna podrška u koračanju ka emocionalno daleko boljem (zdravijem) mestu kroz svestan susret sa sobom i postepeni preobražaj životnog iskustva.

Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku/ci za kasniju samostalnu primenu – u čemu se krije prava draž i vrednost procesa.
Usled dosledne primene ponuđenih alata ostvaruje se sveobuhvatni uticaj na ljudsko biće – kako na fizičkom tako i na suptilnijim nivoima  (biohemijskom, psihofiziološkom i elektomagnetnom).

Tok radionice: Svaki učesnik/ca je na precizan i siguran način vođen/a kroz terapijski proces samoistraživanja i samospoznaje i ohrabren da prepozna, razume, preuzme odgovornost i promeni svoju ulogu u određenom životnom iskustvu i odnosu.
Iii, da se sve vreme igra i uživa u tom procesu!

Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora i blagovremene organizacije radionice neophodno je izvršiti prijavu putem maila (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 800,00rsd.

Uplate se mogu izvršiti putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave) ili u našim prostorijama.

Prijave su u toku!

 

Dobro mi došli!

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas!
Taša

Anatomija slobode ~ nastavak ciklusa iskustvenih joga radionica

read next