Anatomija slobode ~ nastavak ciklusa iskustvenih joga radionica

29.1.2020.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Šta je za vas predstavlja  s l o b o d a?
Gde je njeno mesto na listi životnih vrednosti?
Kada bi sloboda bila vrhovni princip u vašoj svakodnevici, šta bi se sve promenilo?
Ako bismo za trenutak potpuno isključili strah i pojačali slobodu, kako bi izgledao vaš život?
Koje mesto joj pripada na nivou globalne zajednice i
kako se prema njoj odnosi naše planetarno pleme?

Šta je sve onemogućava, a šta velikodušno podržava?

 

Dodjite da se igramo, letimo, istražujemo, tihujemo, svesno dišemo,
da koračamo na vrhovima prstiju i  zajedno širimo krila!

 

~Anatomija slobode ~
Ciklus iskustvenih radionica: mesečeve prakse

Nova radionica “Anatomija slobode” nastoji da preobrazi energiju koja okružuje ovu temu obrađujući (prividni) konflikt zasnovan na iskonskom polaritetu ljudske prirode – potrebi za pripadanjem (zajednicom) i potrebom za slobodom – fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom.

Kroz zajednicku kontemplativnu praksu i istraživanje suptilne anatomije, energetsko-meditativnim metodama, telesnim pozicijama i tehnikama disanja nastojimo da prepoznamo i transformišemo blokade koje onemogućavaju slobodan protok energije radosti i time narušavaju zdravlje, osiromašuju odnose, otežavaju svakodnene aktivnosti i onemogućavaju stvaralačke poduhvate. Drugim rečima, primenom pažljivo odabrabih, moćnih praksi i energetski bogatih tehnika nastoimo da mudro i svesno transformisemo stari naboj u kreativnu dinamiku koja nam otvara vrata, usmerava i vodi ka radosnijem i smislenijem zivotu.

Susred zakazujemo za sredu, 29. januar, u 18.30.

Šta vas očekuje na radionici?

Rad se bazira na energetskim tehnikama, kontemplativnim smernicama, kreativnim sekvencama i praktičnim vežbama koje će kroz meditativan i razigran ton unaprediti svesnost.

Na osnovu stečenih uvida na temu slobode ohrabreni ste da donesete odluke o tome kako ćete podržavati sebe u  u kontinuitetu, strpljivo i s ljubavlju sa jednog mirnijeg i mudrijeg unutrašnjeg mesta.

U tom procesu, ovo radioničarsko iskustvo može biti pokretački impuls i snažna podrška u koračanju ka emocionalno daleko boljem (zdravijem) mestu kroz svestan susret sa sobom i postepeni preobražaj životnog iskustva.

Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku/ci za kasniju samostalnu primenu – u čemu se krije prava draž i vrednost procesa.
Usled dosledne primene ponuđenih alata ostvaruje se sveobuhvatni uticaj na ljudsko biće – kako na fizičkom tako i na suptilnijim nivoima  (biohemijskom, psihofiziološkom i elektomagnetnom).

Tok radionice: Svaki učesnik/ca je na precizan i siguran način vođen/a kroz terapijski proces samoistraživanja i samospoznaje i ohrabren da prepozna, razume, preuzme odgovornost i promeni svoju ulogu u određenom životnom iskustvu i odnosu.
Iii, da se sve vreme igra i uživa u tom procesu!

Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora i blagovremene organizacije radionice neophodno je izvršiti prijavu putem maila (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove studia iznosi 800,00rsd.

Uplate se mogu izvršiti putem žiro računa (biće prosleđen nakon prijave) ili u našim prostorijama.

Prijave su u toku!

 

Dobro mi došli!

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas!
Taša

10. prolećna sezona: Santosha Sadhana - četvoromesečni holistički program

read next