Anatomija celovitosti i centriranosti

12.11.2109.

18.30

- not specified -

- not specified -

Da li osećate da jedan deo vas čezne za uzbuđenjem i avanturom, dok drugi želi sigurnost, utemeljenost i duboki mir?
Spontano nastojite da u svaki dan utkate ton igre, radoznalosti, otvorenosti za raznovrsne sadržaje koji podstiču kreativnost, unose dodatnu svežinu i životnu dinamiku, a ipak donekle uživate u rutini i smatrate da dobra organizacija čini da budete produktivniji dok generalno olakšava vaš život.

Ili možda osećate potrebu za slobodom, nezavisnošću, samoostvarenjem dok u vama istovremeno tinja impuls koji vas vodi u pravcu pripadanja, jasnog prepoznavanja gde je vaše mesto? Gotovo da istovremeno prepoznajete prisustvo potrebe za osamljivanjem i želje da provedete kvalitetno vreme u razmenama sa dragim ljudima?

Može tu da se uvuče još što šta, no, na kraju dana, ove i slične tendencije čine da se osećamo dezorijentisano i ‘zaglavljeno’ između dve životne priče. U manjoj ili većoj meri prisutne i zajedničke svima nama, navode nas na pomisao da ma šta da izaberemo kao uvek nešto nedostaje, oblikuju doživljaj da konstantno nešto propuštamo.
U kom grmu leži zec?

Iskustvena radionica “Anatomija celovitosti i centriranosti”
Put autentičnog sopstva

Kako usaglasiti različite unutrašnje glasove i pomiriti naizgled suprotstvaljene težnje su teme kojima ćemo se posvetiti i pošteno istražiti u utorak, 12.11.2019. na iskustvenoj joga radionici “Anatomija celovitosti i centriranosti”, u sklopu ciklusa mesečevih radionica.

Kroz intospektivno istraživanje energetske anatomije, meditativnim metodama, tehnikama disanja i telesnim pozicijama, suptilno usmeravanje procesa i podršku zajedništva – nastojimo da prepoznamo i transformišemo unutrašnje sadržaje koji nas u svojim konfliktim pozicijama energetski zatvaraju i sprečavaju da ostvarimo svoj puni potencijal.

Program radionice
~Isceljenje unutrašnjeg konflikta

Proces ima zadatak da nam pomogne da osvestimo ritam promene i magični ples radosnog napredovanja i periodične prirodne stagnacije, snagu skrivenog staha i starih navika i moćne načine da se prepoznaju i preobraze u dodatno gorivo za put namere, u susret istinskom sopstvu.

Praksa nas ohrabruje da dodatno upoznamo i osnažimo sebe kroz iskustvo lekovite samoće, svesno usporavanje, osluškivanje unutrašnjeg vođstva i nezaustavljivo delovanje iz središta bića, u skladu sa ličnom svrhom i smislom.

Pažljivo odabrane, vrlo potentne energetske prakse postepeno rastapaju stari emotivni naboj, pomažu nam da prepoznamo i oslobodimo se iluzornih ubeđenja, odbrambenih mehanizama i lažnog identiteta.

Spontani preobražaj kolektivnog iskustva

Usled dosledne primene ponudjenih tehnika ostvaruje se svobuhvatni uticaj na ljudsko biće – kako na fizičkom tako i na suptilnijim nivoima  (biohemijskom, psihofiziološkom i elektomagnetnom).

Na taj način, kolektivno ljudsko iskustvo se podiže na kvalitativno novi i viši nivo, čime, malim i značajnim individualnim koracima i negovanjem sebe, zajedno svesno ostvarujemo blagotvornu planetarnu promenu.

Namera radionice je vođenje kroz opisani isceljujući proces i pružanje alata svakom polazniku za kasniju samostalnu primenu – u čemu se krije prava draž i vrednost procesa.

Minimalan broj učesnika je 7, maksimalan 12.

Prijava i investicija:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora, neophodno je prijaviti se (tasa.yoga@gmail.com).

Energetska razmena iznosi 1000,00rsd.
Energetska razmena za aktuelne članove mesečnih programa iznosi 800,00rsd.

Ukoliko ne možete da priuštite, a želite da učestvujete u radionici, ljubazno vas molimo da nam se javite mailom.

Prijave su u toku!

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas!
Dobro mi došli! ♥

 

 

Magija svesnog početka - zimski kurs

read next

Join event