Umetnost malih koraka

27. jul 2020.

5.50

- not specified -

- not specified -

Napravi me pažljivijim i snalažljivim, da bih se u raznolikosti svakodnevnog života zadržavao na otkrićima i iskustvima, koja me uzbuđuju.
Nauči me da pravilno raspolažem vremenom svog života. Podari mi fini dar da razlikujem primarno od sekundarnog.
Pomozi mi da shvatim da iluzije nisu od pomoći. Ni sećanje o prošlosti, ni snovi o budućnosti. Pomozi mi da budem ovde i sada, i prihvatim ovaj trenutak kao najvažniji.
Nauči me umetnosti malih koraka.

Antoan de Sent Egziperi

Čarolija jutra
Online kurs: Umetnost malih koraka

 

Dragi ljudi, u susret nežnoj disciplini kao najvišoj formi ljubavi prema sebi, kao vid uvažavanja života i svega što je spremno da procveta kroz srca našeg postojanja, delim sa vama poziv na novo druženje. Brojna učenja i prakse su nam uvek dostupne, no u ovim čudnim vremenima, čini se, posebno potrebne.

 

11 dana druženja uključuje meditativne procese, dinamičnu telesnu praksu, primenu principa i tehnika Energetske Medicine, negujuće rituale, refleksivne zatatke, kontemplativne smernice i moćne tehnike disanja i energizacije. Drugim rečima, primenićemo čitavu paletu instrumenata koji promovišu vitalnost, uzdižu ljudski duh potpomažu duhovni rast (emotivnu stabilnost i psihološku zrelost). Starim praksama dodajemo rituale svesnosti prilagođene jutarnjim satima.

 

NAČIN RADA

S obzirom na trenutne okolnosti i period godine, letnje susrete organizujemo na online platformi u jutarnjim satima u trajanju od oko 45 minuta, 11 dana u kontinuitetu kako bi se ostvarile željene energetske promene, počev od ponedeljka 27. jula. (Potrebno je da se oformi grupica da bismo počeli sa radom).

 

NAMERA KURSA je upoznavanje sa jogom kao drevnom filozofskom, praktičnom i duhovnom disciplinom vođenjem kroz čitav proces i pružanjem alata za samostalnu primenu – u čemu se krije prava draž i vrednost procesa.
Sve to činimo kroz primenu tehnika Energetske Medicine i joge kao drevne duhovne, filozofske i praktične discipline zasnovane na ideji sveobuhvatnog jedinstva i skladnog odnosa različitih aspekata ljudskog života, u harmoniji sa prirodom.

KOME JE KURS NAMENJEN?

Časovi su namenjeni polaznicima prethodnih programa (starijim Chandra članovima) i ljudima koji imaju iskustva u ovoj vrsti rada.  Mada praksa neće biti ni mnogo zahtevna ni komplikovana, zbog same prirode rada potrebni je prethodno iskustvo.
Kao i uvek, ova drevna učenja imaju univerzalnu vrednost, no ovaj način rada nije za svakoga i traži od nas da mu se zaista posvetimo i preuzmemo punu odgovornost za kvalitet svog života u procesu proširenja svesnosti.

Prijave su u toku!

Od srca srcu, za najviše Dobro svih nas!
Dobro mi došli! 

Bhava Sadhana – četvoromesečni holistički program

read next