U susret suncu

22.6.2019.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Divna prilika da negujemo vitalnost i podstaknemo životnu vatru koja će nas podržati na putu ka manifestaciji života u svoj svojoj punoći.

Dragi, divni ljudi, pozivamo vas da nam se pridružite u subotu 22. juna, kako bismo i ove godine na simboličan način zajedno proslavili početak leta – u zagrljaju sadašnjeg trenutka i praksu svesnosti!

Letnji Solsticij kao najduži dan u godini na severnoj polulopti (21.6.) je dan kada se od davnina, posebno u kulturama drevnih civilizacija, praznovalo i proslavljalo sunce, triumf svetlosti i povratak celovitosti.
Nakon zajedičkog meditativnog okupljanja u petak, narednog dana (22.6.) u jutarnjim satima organizujemo susret za sve zainteresovane ljude dobre volje i otvorenog srca, nadomak Kazandžiskog sokačeta.  Prijatelji studia  su nam ljubazno ustupili divnu terasu gastro bara Komuna, gde ćemo se družiti.

Cilj joga susreta je da na simboličan način podstaknemo buđenje, kanališemo sunčevu energiju i zajedno proslavimo početak leta na severnoj hemisferi.

Joga kao drevna duhovna, filozofska i praktična disciplina zasnovana je na ideji sveobuhvatnog jedinstva i skladnog odnosa različitih aspekata ljudskog života, u harmoniji sa prirodom.

Topla dobrodošlica svim ljudima dobre volje i otvorenog srca!

 

…Da osetimo duboku povezanost sa sobom, sveukupnim životom, Pramajkom prirodom i celim svetom!

…Da pokucamo na vrata unutrašnjeg sunca i napojimo se na izvoru istinske, autentične lične moći!

…Da proslavimo promenu i nešto sporijim ritmom i svesnijim korakom radosno uplešemo u novi početak!

Prijave:
Zbog bolje organizacije i ograničenog kapaciteta prostora ljubazno vas molimo da se blagovremeno prijavite u prostorijama studija ili putem maila tasa.yoga@gmail.com.

Stojimo na raspolaganju za eventualne dileme, a prijava će se smatrati važećom tek nakon odgovora.

Osmislite neku finu, toplu nameru, povedete prijatelje i ponesite svoju prostirku!

Od srca srcu, za najviše dobro svih nas! 

Anatomija izvorne radosti

read next