‘Režim letenja’ – dinamična radionica (uživo)

6. jul 2021.

17.30

- not specified -

- not specified -

U susret vašim predlozima, nova iskustvena radionica osmišljena je na način da ponudi set alata i praktičnih koraka –  primenom pažljivo odabrabih, energetski bogatih tehnika nastojimo da mudro i svesno transformisemo stari naboj u kreativnu dinamiku koja otvara nova vrata, usmerava i vodi ka radosnijem i smislenijem životu.

Ključni kvaliteti koje ćemo kroz susret razvijati: lakoća, snaga, spokoj.

Iskustvena radionica uključuje:
– vo
đeni meditativni proces,
– dinamičnu telesnu praksu,
– primenu tehnika Energetske Medicine,
– kontemplativne smernice tokom završne jin sekvence i
– uplavljavanje u duboku, progresivnu relaksaciju
kojom ćemo zaokružiti putovanje.

Drugim rečima, primenićemo čitavu paletu instrumenata koji promovišu psihofizičku vitalnost i uzdižu ljudski duh.

Dođite da se igramo, istražujemo, svesno dišemo, tihujemo i letimo!


TEMELJI PRISTUPA
Svi Chandra programi se oslanjaju na autentične izvore i metodologiju klasičnih joga učenja, poštujući principe kontemplativnih tradicija. Praksa nastoji da ponudi skladan odnos drevnih tehnika na način koji podržava vašu individualnost, raznolikost potreba, kapaciteta i namera kroz kombinaciju joge i energetske medicine.

O ČEMU JE TAČNO REČ?
Iskustvena radionica nastala je kao rezultat dugogodišnjeg učenja, prakse, grupnog i individualnog podučavanja, istraživanja i nastojanja da se osmisli što celovitiji pristup satkan od tehnika koje na sveobuhvatan način podržavaju vaše psihofizičko blagostanje.


Zainteresovani ste ali još uvek niste sigurni da li je ovaj materijal za vas?

Ukoliko ste početnik – dobro nam došli!
Možete očekivati detaljna objašnjenja, alternativne varijante položaja i ohrabrenje da sve vreme pažljivo osluškujete unutrašnji kompas. Drugim rečima, mada će vas materijali povremeno izazvati u cilju rasta, pozivam vas da u svakom trenutku krojite praksu u skladu sa svojim potrebama, namerama i kapacitetima – ni manje ni više od onoga što možete i što vam je zaista potrebno.

Ukoliko ste iskusniji jogi/na – dobro nam došli nazad!
Idemo korak dalje, otiskujemo se u unutrašnja prostranstva uz dobre, stare alate svesnosti i dodatno oplemenjen radioničarski program. Do sada ste već verovatno mnogo puta čuli i uvideli da je reč o procesu koji se gotovo neprekidno nadograđuje i produbljuje, sloj po sloj, dah po dah.
Kao i uvek, ponudiću vam izazovnije varijante predviđenih tehnika uz nežni poziv da nastavite da se konsultujete sa unutrašnjim učiteljem. Otvaramo novi krug tokom kojeg utvrđujemo gradivo i idemo korak dalje.


PRIJAVA I INVESTICIJA
Reč je ozajedničkom transformativnom radu, oplemenjenom moćnim alatima sinergije joge i energetske medicine.

Maksimalan broj polaznika/ca je 10, minimalan 6.
Radionica će se održati uživo uz mogućnost online pristupa (minimalan broj zainteresovanih da bi se realizovao online prenos je 6).

Molimo sve zainteresvane da se blagovremeno jave putem maila tasa.yoga@gmail.com.

VAŽNO:
Ukoliko imate određene zdravstvene smetnje i psihičke tegobe, neophodno je da se obavi konsultacija pre priključenja radionici – primena predviđenih tehnika može biti kontraindikovana kod određenih stanja i medikamentoznih terapija.

Ljubazno Vas molim da se pre pristupanja radionici upoznate sa detaljima programa i načina rada kako bi vam bilo što prijatnije i uzajamna saradnja što uspešnija.


S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša

Dinamična radionica "Pažljiv(a) i snalažljiv(a)" -prvi deo-

read next