Iskustvena radionica: ISTINA – autentičan život

22 - 24. jun 2021.

- not specified -

- not specified -

- not specified -

ISTINA: autentičan život
22 – 24. jun 2021.

Dok su prva tri psihička centra dominantno orijentisana na spoljni svet i materijalnu dimenziju postojanja, poslednja tri se više fokusiraju na unutrašnji život koji ne pripada fizičkom, ili bolje rečeno koji prevazilazi dotadašnja prostorno – vremenska ograničenja.

Grlena čakra čisti telo od otrovnih materija, odnosno sprečava da toksini cirkulišu kroz organizam. Pored ove telesne funkcije, ona takođe čisti biće od svega onoga što mu suštinski ne pripada (na mentalnom i emotivnom nivou).

„Od prvih vapaja novorođenog deteta do harmonije simfonija,
uronjeni smo u beskrajnu mrežu komunikacije.
Komunikacija je princip povezivanja koji čini život mogućim.”*

Sadaka čija je svest na nivou višuda čakre na život gleda kao na izvor iskustava koja vode ka sveobuhvatnijem sagledavanju i boljem (dubljem) razumevanju postojanja. Umesto kontrolisanja toka ili ishoda događaja u potrazi za prijatnim iskustvima, čovek dostiže nivo svesti i unutrašnje snage zahvaljujući kojima uspeva da se otvori prema životu i prepusti toku bez otpora.

♥ Jurarnji susret: utorak 22. jun i četvrtak 24. jun;
♥ dinamična radionica: sreda, 23. jun.


Zainteresovani ste ali još uvek niste sigurni da li je ovaj materijal za vas?

Ukoliko ste početnik – dobro nam došli!
Možete očekivati detaljna objašnjenja, alternativne varijante položaja i ohrabrenje da sve vreme pažljivo osluškujete unutrašnji kompas. Drugim rečima, mada će vas materijali povremeno izazvati u cilju rasta, pozivam vas da u svakom trenutku krojite praksu u skladu sa svojim potrebama, namerama i kapacitetima – ni manje ni više od onoga što možete i što vam je zaista potrebno.

Ukoliko ste iskusniji jogi/na – dobro nam došli nazad!
Idemo korak dalje, otiskujemo se u unutrašnja prostranstva uz dobre, stare alate svesnosti i dodatno oplemenjen program. Do sada ste već verovatno mnogo puta čuli i uvideli da je reč o procesu koji se gotovo neprekidno nadograđuje i produbljuje, sloj po sloj, dah po dah.
Kao i uvek, ponudiću vam izazovnije varijante predviđenih tehnika uz nežni poziv da nastavite da se konsultujete sa unutrašnjim učiteljem.  Otvaramo novi krug tokom kojeg utvrđujemo gradivo i idemo korak dalje

U svakom slučaju, šta god da činimo, unutar i izvan formalnih okvira duhovne prakse, težimo zlatnoj sredini – ni tromo, ni agresivno, ni pospano, ni napeto: stanje joge ogleda se u tom finom prepoznavanju suptilnih potreba vašeg bića.

Vrednost putovanja se ne ogleda u prikupljanju velike količine informacija, već u iskustvenom sticanju uvida; lekovitost procesa se ne sastoji u besprekornom ovladavanju određenim tehnikama, već u intimnom procesu pretakanja efekata duhovne prakse u svakodnevni život. 

O ČEMU JE TAČNO REČ?
Iskustvena radionica –ISTINA: autentičan život- deo je autorskog programa ‘Chakra Sadhana’. Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg učenja, prakse, grupnog i individualnog podučavanja, istraživanja i nastojanja da se osmisli jedan celovit pristup satkan od tehnika koje na sveobuhvatan način podržavaju vaše psiho-fizičko blagostanje.

TEMELJI PRISTUPA
Praksa se oslanja na autentične izvore i metodologiju klasičnih joga učenja, poštujući principe kontemplativnih tradicija. Program nastoji da ponudi skladan odnos drevnih tehnika na način koji podržava vašu individualnost, raznolikost potreba, kapaciteta i namera kroz kombinaciju joge i energetske medicine.

PRIJAVA I INVESTICIJA
Reč je o zajedničkom transformativnom radu, oplemenjenom moćnim alatima sinergije joge i energetske medicine.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka, molimo sve zainteresvane da se blagovremeno jave putem maila tasa.yoga@gmail.com.
Rad je u manjim grupama radi kvalitetnog rada, intimne atmosfere i mogućnosti praćenja svakog polaznika.

VAŽNO:
Ukoliko imate određene zdravstvene smetnje i psihičke tegobe, neophodno je da se obavi konsultacija pre priključenja programu – primena predviđenih tehnika može biti kontraindikovana kod određenih stanja i medikamentoznih terapija.

Ljubazno Vas molim da se pre pristupanja programu upoznate sa detaljima kursa i načina rada kako bi vam bilo što prijatnije i uzajamna saradnja što uspešnija.


S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša

Iskustvena radionica: JEDINSTVO - blagosloven život

read next