Mapa unutrašnjeg sveta

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Istinsko isceljenje je nemoguće sve dok ostajemo u okvirima fizičkog i dok ograničavamo svoje biće na telesnost. Potrebno je da razumemo da smo energetska, slojevita i kompleksna bića i da se promena na jednom nivou održava na sve ostale na jedan suptilan, a opet vrlo precizan način. Protok naše vitalne energije je ograničen mnogo pre pojave bilo kog siptoma na fizičkom planu – pre nego što se oglasi neki telesni sistem (organ), možemo prepoznati niz tananih energetskih signala koji nam usmeravaju pažnju na određeni višak ili nedostatak. Kako to često ne umemo da prepoznamo ili nesvesno ignorišemo, početna, delimično ograničena plovidba energije vremenom prerasta u potpunu blokadu, formirajuci tvorevinu nalik na čvor ili cistu unutar ljudskog energetskog sistema.

Neka od ključnih pitanja i tema kojima ćemo se kroz praktični, energetski i filozofski pristup baviti su:
-Osvešćivanje, čišćenje i balansiranje energetskog polja
-Glavni energetski centri
-Korespodentni organi, emocije, potrebe, sadržaji
-Elementi isceljenja i naša uloga u tom procesu
-Isceljenje kao aktivan, unutrašnji proces
-Isceljenje kao timski rad
-Isceljenje kao samoisceljenje
-Lekoviti rituali

Radionica ima zadatak da dotakne, energizuje i harmonizuje različite aspekte bića zahvaljujući adekvatnom redosledu energetskih tehnika i fizičkih položaja koji korespondiraju pozicijama energetskih centara u telu, uz odgovarajuće mantre i vizualizaciju arhetipskih simbola.

Ovo je uzbudljiv i osnažujuć procesa malog, svakodnevnog napora i postepenog progresa. Ova divna praksa nam daruje ogromnu snagu, i to ne samo fizičku, već onu drugu, pravu – snagu volje, snagu duha, snagu srca…

Molimo Vas da se blagovremeno prijavite zbog ograničenog kapaciteta studia. Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Radujemo se susretu sa Vama! Dobrodošli!


practice. learn. grow. transform.

Mapa unutrašnjeg sveta i emocionalni život

read next