O Chandri

O Chandri

Dobrodošli u naš ušuškan kutak!

Chandra Joga je holistički prostor i edukativni centar
koji već 10 godina diše i kuca u srcu Niša.

U njemu učimo  kako da izaberemo i slavimo hrabrost, strpljenje,
mudre odluke i smele korake, poniznost i posvećenost jednom cilju –
prepoznavanju autentičnih načina da se živi zdrav, radostan, ispunjen i smislen život.

Na zajedničko putovanje otisnuli smo se 2010. otvorivši tada školu joge – koja je i danas naš centralni fokus.
Joga, kao filozofska i praktična disciplina, satkana od osam nivoa duhovne prakse, pomaže nam da proširimo svesnost, unapredimo fokus, vitalnost, otvorenost, gipkost i snagu. I to ne samo fizičku, već onu drugu, pravu – snagu volje, snagu duha, snagu srca..! 🙂

Nekoliko godina kasnije, nakon života u Aziji – dužih boravaka u Indiji, edukacija i dubokih ličnih procesa na Baliju i Tajlandu, bila sam inspirisana da podelim i neka druga znanja i pozovem stručnjake, kreativce i ljude otvorenog srca da mi se u tome pridruže. Tako je naša škola spontano proširena u Holisticki centar koji okuplja učitelje i učiteljice, iscelitelje, kreativne duše i ljude otvorenog srca. Kroz radionice, kurseve i predavanja, nudimo različite pravce, pristupe i isceljujuće modalitete poput Anđeoskog Reiki-a, Psihoterapije, Hipnoticke Regresije, NLP-a, Kvantne Harmonizacije, Kurseva meditacije.

Naša namera je da obezbedimo pristupe koji obuhvataju fizički, mentalno – emocionalni i duhovni segment i da pružimo alate koji bi na holistički način edukovali, podržali i oplemenili život svakog člana Chandra porodice. Da se povežemo, podelimo dragocena znanja koja nam menjaju perspektivu i donose drugačije razumevanje života, ljubavi, voljenja, služenja, slobode, i privilegiju da govorimo iz srca o onome što učimo i primenjujemo.

Delimo moćne tehnike koje nam otvaraju ona nevidljiva vrata beskrajnog potencijala i stvaraju povoljnu klimu za buđenje, rast i transformaciju.

 

Radujem se prilici da učimo i rastemo zajedno.

S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša