Serijal isceljujućih online susreta

19.04.2020.

19h

- not specified -

- not specified -

Isceljenje dolazi kada smo na svojoj strani.
Tada automatski igramo i za druge ljude.

Tada igramo za život.
Jer istinska radost je timska igra.

 

Transgeneracijske razmene ~ Vođeni meditatativno-kontemplativni proces

Tema ovonedeljnog usreta su transgeneracijske razmene: oslobađajući iskorak iz destruktivnih porodičnih obrazaca i pružanje blagoslova potomcima.
Mudri ljudi kažu da predačko nasleđe koje smo dobili i koje prenosimo dalje, može biti i kovčeg s blagom i smrtonosna zamka. Kroz ovaj proces i isceljujući dijalog sa sobom učimo kako da prepoznamo i iskoračimo iz štetnih obrazaca. Tek tada možemo slobodno da zakoračimo  ka onome što radosno iščekujemo – bez suvišnog tereta koje bi smo preneli našim potomcima.

 

Kroz zajedničke susrete, takođe nastojimo da:
-preobrazimo naboj straha u raspoloživu autentičnu ličnu moć, energiju optimizma i životne radosti;
-podignemo energetski imunitet;
-pokrenemo unutrašnji isceljujući potencijal.

i još nekoliko vrednih i važnih stvari koje će se postepeno razotkrivati kroz proces a koji prepuštam vama da osetite i integrišete.

Nastavljamo isceljujuće susrete i idemo korak dalje u radu istražujući i oslobađajući se sadržaja koji osiromašuju vitalnost i narušavaju opšti kvalitet života.

__________________________________

Dobri ljudi, u duhu aktuelnih dešavanja i nastojanja da oslušnemo i prepoznamo šta nam je najmudrije činiti, najavljujem serijal isceljujućih susreta koji kombinuju meditativno-kontemplativne prakse i energetske tehnike imunizacije.

Čitava situacija nije nužno povod za brigu ali jeste veliki poziv na promenu. U tom smislu, možemo nastojati da saniramo fizički aspekt pomenute teme, ili da zaronimo koji sloj dublje i prepoznamo ključne teme koje isplivavaju a koje nam, kroz svesno isceljenje, nude daleko kvalitetniji život i višu energetsku platformu postojanja nakon što ovaj nemili talas prođe.

Reč je najpre o radu sa bazičnim centrom naše životne snage gde se takođe krije energija nerazrešenog predačkog tereta i kolektivnih strahova kojih nismo uvek svesni a koji višestruko utiču na nas život. Neophodno je početi od kvaliteta poput spokoja, saosećanja, dubokog razumevanja, stabilnosti, sigurnosti, uzemljene logike, snage. One slonovske snage tela, uma i srca koja je nesavladiva bez obzira na oštre vetrove i nestabilno tlo.

Što je viši nivo individualnog straha, to je lični imunitet slabiji.
Što je prisutnija kolektivna briga, to je globalna svest u većoj krizi.
Što je labilnije čovečanstvo, to je nesigurniji pojedinac.

Jedino apsolutno i suvereno vladamo našim intimnim prostorom, subjektivnom realnošću i unutrašnjim životom. Odatle se čitavi univerzumi stvaraju, dodiruju, sudaraju, miluju, razilaze, nestaju i ponovo nastaju. Tu smo moćni, slobodni i zdravi. Svesni toga – postajemo nedodirljivi.

Razumevanjem porekla, prirode i uloge straha u iskustvu smanjujemo njegov prekomerni naboj i istovremeno podižemo svoju svest i vitalnost.

Primenom tehnika energizacije menjamo frekvenciju na kauzalnom nivou postojanja i time stavljamo u pogon ogromne unutrašnje resurse i harmonizujemo sve svoje snage.

Simbolična energetska razmena:
Čas će biti na bazi donacija – u skladu sa vašim osećajem, željom da doprinesete i mogućnošću da učestvujete u energetskoj razmeni.

Preporučeni iznos po susretu: 350 din.

Preporučena donacija je orijentir koji eliminiše osećaj neprijatnosti i nedoumice (da li sam dao premalo ili previše) prilikom ispostavljanja nadoknade za određeni proizvod ili uslugu. Razvijanje osećaja odgovornosti, a samim tim i svesnosti je jedna od ključnih stavki u praktikovanju joge. Iznos donacije bi trebalo da bude u srazmeri sa našim trenutnim finansijskim mogućnostima, bez imperativa diktiranog tržištem.
Dakle, u ovom slučaju donacija nije humanitarni prilog, nego jednostavno drugačiji model razmene koji korisnicima naših usluga daje aktivniju ulogu.
Mirela Đuric (Ceo tekst http://www.ashtangayoga.rs/en/2015/08/)

Željeni iznos možete uplatiti na:
Natasa Nikolić
Raiffeisenbank a.d., Beograd
Br. tekućeg računa 265-0000001008342-23
Svrha: uplata po nalogu gradjana

__________________________________

Dozvolite da vas podsetim:
promena je potrebna; promena je moguća; konstruktivna promena je najpre individualna; suštinska promena je trenutna; trajna promena je postepena.
Vitalna celina sazdana je od vitalnih delova.
Vitalnost delova postoji jedino unutar vitalne celine.
Počnimo od sebe.
Iskoristimo sve ovo kao trenutak za nežnu introspekciju, za tihovanje, za duboke procese i tako dragoceno isceljenje.
To je jedino što zaista možemo.
To je jedino što je potrebno.
I, to je, zapravo, najviše što možemo.

__________________________________

S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša

Uravnoteženje unutrašnjih snaga

read next