Međunarodni dan joge 2020 ~ u zagrljaju sadašnjeg trenutka i prakse svesnosti! ~

21.06.2020.

10h

- not specified -

- not specified -

Međunarodni dan joge obeležava se širom sveta i ima za cilj da podigne globalnu svest o brojnim prednostima i psiho-fizičkim blagodetima joge.

Joga kao duhovna, filozofska i praktična disciplina zasnovana je na ideji sveobuhvatnog jedinstva i skladnog odnosa različitih aspekata ljudskog života, u harmoniji sa prirodom.

Ova drevna praksa nudi nam set koraka koji odgovarajućom i redovnom primenom vode ka iskustvu kako individialne, tako i kolektivne celovotosti – do zdravog, svesnog, potpunog društva.

 

Međunarodni dan joge 2020

~ u zagrljaju sadašnjeg trenutka i prakse svesnosti! ~

 

Dragi, dobri ljudi, pozivamo vas da nam se pridružite u nedelju, 21. juna, kako bismo i ove godine na simboličan način zajedno obeležili Međunarodni dan joge i letnji Solsticij, u divnoj bašti Hush Hush Lounge bara.

 

NAMERA I TOK TEMATSKOG JOGA SUSRETA:

Susret ima za cilj da na holistički i razigran način promoviše blagodeti telesne i mentalne dimenzije ove drevne prakse ali i manje primenjivanih aspekata joge, a čije su izvrsne zdravstvene koristi dokumentovane brojnim naučnim istrazivanjima u respektabilnim institucijama širom sveta.

PRIJAVE:
Susret je besplatan, namenjen svim ljudima dobre volje, otvorenog uma i mekog srca. Za učešće su obavezne prijave zbog blagovremene organizacije i ograničenog kapaciteta prostora na tasa.yoga@gmail.com, najkasnije do petka, 19. juna.

*U slučaju vremenskih nepogoda, susret se odlaže za subotu, 11. Jul 2020.

 

Na putovanje vas vodi Taša Nikolić.
Taša Nikolić je učiteljica joge i meditacije i Holistički terapeut, zaljubljenik u prirodu, istraživačka putovanja i dobru muziku. Poslednjih desetak godina drži časove i edukacije širom Evrope, Tajlanda i Indonezije. Po formalnom obrazovanju je sociolog.

Fascinacija misterijama Univerzuma i ljudske duše, navela ju je na put Energetske medicine i Holističke terapije koje nastoji da pažljivo utka u podučavanje.

Taša je osnivač Chandra Yoga Holističkog edukativnog prostora u Nišu, Srbiji. Više o njenom radu možete saznati na www.natashanikolic.com

 

Susret će biti organizovan u saradnji sa prijateljima škole koji svesrdno podržavaju naš rad i nastojanja.

U nedelju će biti ponuđeni materijali koji se oslanjaju na klasične principe kontemplativne tradicije i autentična učenja Joge kao filozofske, duhovne i praktične discipline. Reč je o autorskom nastojanju integracije drevnih znanja i komplementarnih praksi, na kreativan, jednostavan i praktičan način.

Stojimo na raspolaganju za eventualne dileme, a prijava će se smatrati važećom tek nakon odgovora.

Osmislite neku finu, toplu nameru, ponesite svoju prostirku i povedete prijatelje!

Prijave su u toku!

Dobro nam došli! 

____________________

Neka nam procvetaju srca i neka se vitalnost ponovo useli u živote svih bića na planeti.
Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
Neka sva bića budu srećna, zdrava i slobodna.
____________________

S ljubavlju i poštovanjem,
Nataša

 

Anatomija hrabrosti ~ iskustvena radionica

read next