Reiki

Lekovita moć i terapijska primena ove jedinstvene, sigurne, prirodne i jednostavne metode isceljenja prilagođava se potrebi svakog pojedinca. Tretman adresira sam uzrok određenog neprijatnog stanja, mentalno-emocionalni (energetski) koren telesne tegobe i integriše poželjnu promenu i novonastalo stanje u individualnu svest.

Ako za trenutak sagledamo fizičko telo i unutrašnje procese kao odraz procesa koji se odvijaju u našoj svesti, postaće jasno da je od suštinskog značaja da se fokusiramo na samu svest kao klicu u kojoj borave sva traženja rešenja. Osnazivanje našeg vibratornog polja i ekspanzija individualne svesti postepeno dovodi do osećaja povezanosti sa univerzalnom, sveprožimajućom svešću koja je neiscrpan izvor pozitivne energije, svog blagostanja, izobilja i prosperiteta svake vrste, i ultimativno – glavni izvor isceljenja.

Ovaj multidimenzionalan isceljujuci modalitet otvara vibracijska vrata, uklanja sam uzrok narušene ravnoteže i uspostavlja optimalan i stabilan energetski nivo kroz pokretanje unutrasnjih isceljujućih mehanizama. Uporedo se podiže naš fizički, mentalni i duhovni imunitet, stiče drugacije (sveobuhvatnije) sagledavanje stvarnosti, čime se pojedinac osnažuje i osposobljava da svesno odabere ono što je za najviše i najuzvišenije dobro.

Na ovaj način, takođe, indirektno utičemo na podizanje svesti na nivou čovečanstva u ovom kritičnom trenutku globalnih poteškoća i izazova.