Energo terapija – udržena moć isceljujućih modaliteta

Multi-dimenzionalno isceljenje

 

…otvara nam vrata ka beskrajnom potencijalu na putovanju do apsolutnog zdravlja isceljujem uzroka i mentalno – emocionalnog nivoa određenog nepoželjnog stanja. Energetska pomoć, podrška i smernice na putu ozdravljenja, podizanja nivoa svesti i lične duhovne evolucije ostvaruje se posredstvom:

  • regresoterapije,
  • kanalalisanja visoko frekventne životne, stvaralačke energije i
  • metode kvantne harmonizacije.

 

Odvežite se, nasmešite se, polećemo!

REGRESOTERAPIJA može tretirati određeni period svesnog života ili pak natalni period – životnu fazu u majčinoj utrobi koja se smatra jednom od najznačajnijih i tokom koje svako telesno stanje majke utiče na razvoj fetusa, i svaki mentalni obrazac i emocionalni doživljaj prihvata kao činjenica i utiskuje u svest još nerođenje bebe.
Cilj regresoterapije je otkrivanje, razumevanje i otpuštanje dubokih mentalnih i emocionalnih blokada i traumatičnih iskustva koje se očitavaju kroz telesne pokazatelje (držanje, telesnu (a)simetriju, posturalni tenzioni patern) i širok spektar stanja i simptoma. U pitanju je timski rad u kome je klijent na precizan i siguran način vođen kroz terapijski proces samoistraživanja i samospoznaje i ohrabren da prepozna i razume svoju ulogu u određenom životnom iskustvu. Preuzimanjem odgovornosti pojedinac biva osnažen i spreman za drugi korak u zajedničkom radu.

Tradicionalni Reiki potiče iz drevne tibetanske prakse koju je krajem devetnaestog veka razvio i oplemenio japanski teolog Dr Mikao Usui. Kao metoda tradicionalne medicine sa širokim spektrom delovanja za prevenciju i unapređenje zdravlja i kvaliteta života, Reiki je 2007. godine legalizovan i odobren od strane Ministrastva zdravlja Srbije.

(ARH)ANĐEOSKI REIKI je sistem duhovno-energetskih metoda kanalisanja vrlo visoke frekvencije Univerzalnih Svetlosnih polja koji nežno razvezuje čvorove na mentalnom i emocionalnom polju bića i temeljno transformiše pojedinca reprogramiranjem i harmonizacijom ličnih energetskih sadžaja.
Reč je o jednom od verovatno najstarijih sistema lečenja koji se prenosio u mističkim školama i manastirima drevnih kultura pre nego što je jedan duži vremenski period bio izgubljen. Ova veština bazira se na otklanjanju uzroka određenog stanja i pokretanju unutrašnjih samoisceljujućih mehanizama – kanalisanjem, prizemljenjem i pravovremenom materijalizacijom suptilnih enegija iz Svetlosnog izvora.

Iako većini ljudi ova ideja zvuči daleko i apstraktno, ovakav način lečenja zasnovan na principima istočne medicine i udružen sa moćnim delovanjem regresoterapije daje izvrsne rezultate. Pristup polako postaje sve prihvaćeniji i na Zapadu, potkrepljen dostignućima savremene kvantne i duhovne fizike i brojnim naučim istraživanjima koja dokumentuju njihovu delotvornost i efikasnost.
Na internetu se trenutno može pronaći više od 9.000.000 relevantnih podataka na ovu temu.
Materijalizam je prevazišao sebe u savremenoj fizici. Materija više nije fundamentalni princip koji sve objašnjava i definiše. Na protiv, sada nju samu možemo objasniti pomoću drugih, temeljnih principa – energetskih polja i energije kao takve.“ zapaža Karl Poper, specijalista filozofskih nauka.